0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládla Jestřábka


Branky


15

Dvě slepené branky v polovině první půle rozhodly o tom, že tři body si z Ovčár odvezou borci Jestřabí Lhoty, kteří v druhé půli svůj náskok uhájili a navíc přidali třetí gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly v polovině poločasu

Zálabské derby, ve kterém na hřiště Ovčár dorazili borci nedaleké Jestřabí Lhoty. Na utkání byla natěšená téměř stovka diváků, zvlášť, když Ovčáry v minulém kole vyplenily nečekaně Plaňany. První zisk bodů zvenku sliboval optimismus, ale čekal vyspělý soupeř. 

 

Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Piknera se hrálo více na polovině domácího celku. Hosté byli aktivnější, ale kompaktní obrana Ovčár je do velkých šancí nepouštěla. Hostům chybělo více klidu v koncovce a nebo jejich akce likvidoval gólman Procházka.

 

Střelecky se zadařilo až ve dvacáté první minutě, kdy se trefil neúnavný predátor Tomáš Kubíček - 0:1, druhá branka padla po chvíli, kdy se prosadil po krásné přihrávce ze strany špílmachr Petr Kesner - 0:2.

 

 

Hostům se nedařilo definitivně rozhodnout

Ve druhém poločase domácí stále sázeli na pevnou obranu a rychlými výpady hlavně přes Chadrabu se pokoušeli zápas zdramatizovat. Moc se jim to nedařilo, protože překonat obranný val Jestřábky není nic jednoduchého a chce to nápad, nečekanou akci.

 

Hostům se v sedmašedesáté minutě zadařilo zvýšit náskok na 0:3, když se nechytatelně a fantasticky trefil hrající trenér Martin Mikeš. Další branky se diváci nedočkali a hosté si do Jestřábky po třech gólech vezou tři body. 

 

Jestřabí Lhota ještě v tomto ročníku neprohrála, ale díky dvěma remízám ztrácí ze třetího místa na vedoucí dvojici pouhé dva body a v příštím kole bude doma hostit Štítarský SK. Ovčáry jsou zatím se třemi body jedenácté a za týden je čeká výjezd do Zásmuk.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, hrající trenér: Ve druhé půli jsme drželi otěže zápasu a snažili se přidat třetí branku, což se nám nakonec podařilo. I přes množství šancí další branka nepadla. Jsem spokojený, že si odvážíme tři body. Chtěl bych poděkovat našim fanouškům za podporu a hráčům za dobrý výkon.



Sestavy


FC Ovčáry
D. Procházka [-] - J. Mikita [-] , T. Tichý [-] - L. Hartig [-] , K. Machurka [-] , Z. Vilt [-] , M. Hrubeš [-] , J. Machan [-] , P. Mikita [-] - V. Chadraba [-] , J. Hula [-] -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - J. Kostelecký [-] (85. V. Šámal [-] ) , M. Trojan [-] (75. L. Fejt [-] ) , A. Krupka [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , T. Kubíček [-] , M. Klička [-] , J. Hron [-] , J. Švanda [-] , A. Hojda [-]

ŽK: 22. J. Mikita .
Hráči zápasu: L. Karban , T. Kubíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PIKNER Roman - KOPECKÝ Milan (N), STANĚK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas. Tipoval bych výsledek 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů