M. Snížek 69. (p.)
J. Kšírl 75. (vl.)
2:1
(0:1)
27. M. Černý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečvárům došel ve druhé půli dech


Branky


69. M. Snížek (p.) , 75. J. Kšírl (vl.) - 27. M. Černý (p.)
15

V prvním poločase byli hosté lepším týmem a jednogólový náskok odpovídá dění na hřišti. Ale druhá polovina zápasu byla více v režii Kouřimských, kteří zápas dokázali otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po mírné převaze vedení pro Bečváry

Po třech odehraných kolech byly na kontě bodového zisku Bečvár tři body z prvního zápasu a tak se dal očekávat tah za dalšími bodíky. Ale ideální sestava Bečvár je stále v nedohlednu, i když někteří marodi se vrátili, jiní ale naopak chyběli. Ani sestava Kouřimi ale není ideální a i Kouřimští by rádi připsali ke třem bodům po dvou remízách další.

 

Do utkání vstoupili lépe hostující hráči, kteří si vytvořili mírnou územní převahu. Ale fotbal, který oba celky předváděly, moc ke koukání nebyl, gólové šance se nerodily a diváci se museli nudit. Smutnit museli hlavně domácí, když po přísně odpískané penaltě za faul Kociána na Kubu, který se z pozice obránce dostal až do soupeřovy šestnáctky, proměnil se štěstím Miroslav Černý - 0:1. "Souboj rameno na rameno vyhodnotil rozhodčí jako penaltový faul", pokrčil rameny vedoucí domácích Jan Kočí.

 

Domácí skóre otočili

Domácí ale chtěli své věrné fanoušky odměnit výhrou a druhý poločas začali aktivněji. Pomohlo tomu i střídání, kdy se na hřiště dostal Pavel Královský a hra Kouřimi hned dostala větší smysl. V polovině druhé půle se kopala další penalta, tentokrát na druhé straně a opět přísná. Hostující obránce odkopával v souboji míč Královskému a rozhodčí Pluhař nezaváhal. S penaltou si zkušeně poradil Martin Snížek - 1:1.

 

A o pár minut později bylo skóre otočené. Rohový kop protečoval na přední tyči Snížek a na zadní si nešťastně míč srazil kolenem do vlastní brány Jakub Kšírl - 2:1.

 

Závěrečný nápor Bečvár už byl jen platonický a z několika náznaků pološancí se jim srovnat nepodařilo. Kouřim tak slaví první výhru v letošním ročníku a v příštím kole je mohou rozmnožit v dalším domácím zápase proti Červeným Pečkám. Bečvárům stále zůstávají na kontě tři body, v příštím kole je čeká jeden z lídrů soutěže, stále bez ztráty bodu hrající Libodřice.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Kočí, vedoucí týmu: K jednotlivým utkáním nastupujeme pokaždé v jinak poslepované sestavě, zápas od zápasu nám přibývají marodi a to se více než výrazně podepisuje na našich výkonech. I když to nebyl jeden z nejlepších výkonů, jsme ve finále opravdu rádi, že se nám to podařilo otočit i přes komplikace, které utkání nabídlo.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: První poločas jsme nezačali špatně, byli jsme o něco aktivnější než domácí a šli jsme po penaltě do vedení. Bohužel jsme z aktivity ve druhé půli ustoupili a soupeř toho využil, když také z penalty vyrovnal. Branka nás zmrazila a soupeř byl dál aktivnější, což vyústilo ve vedoucí branku. Vedení už si domácí pohlídali, naše pološance zůstaly nevyužité. Bohužel jedeme z Kouřimi bez bodů, i když si myslím, že jsme na ně dosáhnout mohli.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Hovorka [-] (57. P. Královský [-] ) , M. Havránek [-] , J. Keltner [-] , M. Navrátil [-] (88. O. Forman [-] ) , R. Světnička [-] , M. Pilař [-] (69. M. Ježík [-] ) , M. Snížek [-] , L. Kocián [-] , T. Novák [-] , M. Tománek [-]

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , J. Kšírl [-] , J. Kuba [-] (69. J. Raichl [-] ) , J. Uher [-] - V. Šmejkal [-] , P. Jahoda [-] , M. Kšírl [-] , M. Černý [-] - J. Hampl [-] (79. J. Brunclík [-] ) , M. Kenardžiev [-]

ŽK: 90. M. Havránek - 39. O. Stoupa , 41. M. Černý . ČK: O. Stoupa .
Hráči zápasu: M. Snížek , P. Královský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - ŠVORBA Milan (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady záleží, v jaké sestavě přijedou hosté, ale i tak si myslím, že Kouřim doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích