Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V pohledném zápase se radují hosté


Branky


15

První rychlá branka Plaňan znamenala aktivitu obou týmů hned od začátku a bylo se na co dívat. Ve vyrovnaném utkání nakonec vstřelili o gól více a odvážejí ze Štítar všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší Štítary prohrávají o gól

Běží druhá minuta utkání a pro domácí přišel šok. První průnik Žemby byl ještě zastaven, ale plaňanský rychlík míč vybojoval zpět, centrem našel Shpuryka, jehož zakončení pohotově vyrazil gólman Štítar. Bohužel jen na hlavu Artema Motrunicha, který poprvé skóroval – 0:1.

 

Domácí tým se ale rychle oklepal a měl v úvodních minutách navrch. Jenže průniky Hetcla a Brdíčka ze stran nenašly cíl, Arnold akrobaticky vytěsnil na roh i střelu Brdíčka. Hradbou těl neprošlo ani cirkusácké zakončení Machurky nůžkami. Slabé bylo i zakončení Miškovského, trestňák z kopačky Horňáčka skončil v náruči Arnolda.

 

Hosté pečlivě hlídali domácího dirigenta Kmocha a každou příležitost využili k protiútoku. Metlushko donutil střelou z vápna štítarského strážce svatyně k rychlému zákroku u pravé tyče. Aktivní byl hodně Žemba, hezký průnik Lazaryeva skončil střelou nad břevno.

 

Když se zdálo, že Plaňany vyrovnaly hru, tak domácí vyrovnali skóre. Po rohovém kopu obehráli domácí míč kolem šestnáctky, na centr Vláška si naskočil Kamil Horňáček a hlavou vyrovnal – 1:1.

 

Po extempore u střídaček, kdy rozhodčí musel hasit ofsajdové dohady, se zase hrálo. A byly to opět Plaňany, které zabraly. Střelu Žemby do šibenice ještě Černý vytáhl na roh. Chybný odkop Biška využil Konůpek, ale byl vychytán Černým. Jenže odražený míč posouvali Plaňanští tak dlouho, až našli volného Artema Motrunicha, který stanovil poločasový výsledek - 1:2.

Vyrovnat se domácím nepodařilo

Je nabíledni, co by to ve druhém poločase chtělo. Oba týmy to věděly, ale povedlo se hostům, když třetí branku zaznamenal Dominik Žemba - 1:3. Štítary už zvládly pouze snížit Ladislavem Hetclem - 2:3.

 

"V šedesáté osmé minutě se ovšem hosté radovali potřetí, kdy se prosadili po naší ztrátě míče a následně rychlém protiútoku", komentuje závěr druhé půle domácí trenér Michal Hervert a zklamaně dodal: "Nám se pak už jen podařilo zkorigovat stav druhou brankou Horňáčka. V zápase jsme nebyli horší, ale fotbal se hraje na góly a ne na počet vypracovaných šancí. Do příštího zápasu musíme zapracovat na efektivitě při proměňování našich šancí."



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Michal Hervert, trenér: Šli jsme do utkání s cílem zopakovat výkon z domácího utkání s Velimí. Bohužel, v domácím utkání s Plaňany jsme doplatili na naši efektivitu a řešení finální fáze. Zároveň soupeř dokázal z minima vytěžit maximum.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: První vítězství nás těší paradoxně proti zatím nejlepšímu soupeři. Vítězství náš nově budovaný tým potřeboval a doufám, že nám pomůže v dalších zápasech. Domácí hrají kombinační fotbal a po většinu zápasu měli územní převahu. My jsme spoléhali na dobrou obranu hodně jsme se věnovali dirigentu Kmochovi a spoléhali jsme na protiútoky. To byl scénář celého zápasu. Domácí z převahy vytěžili minimum, my jsme měli řadu vyložených šancí, které jsme zdaleka všechny nevyužili. Na vítězství to ale stačilo.



Sestavy


Štítarský SK
J. Černý [-] - D. Brdíčko [-] , K. Horňáček [-] , J. Miškovský [-] , L. Hetcl [-] , L. Kmoch [-] , J. Vlášek [-] , A. Beneš [-] (60. T. Jelínek [-] ) , F. Hoření [-] (69. T. Opolzer [-] ) , J. Biško [-] , K. Machurka [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - M. Jambor [-] , D. Konůpek [-] , D. Žemba [-] (69. D. Siruček [-] ) , O. Shpuryk [-] , M. Lutsiuk [-] , O. Lazaryev [-] , Y. Pavlenko [-] , A. Motrunich [-] , T. Freund [-] , R. Metlushko [-]

ŽK: 84. K. Machurka - 22. T. Freund , 33. P. Nágl , 68. D. Žemba . ČK: 34. P. Nágl .
Hráči zápasu: J. Vlášek - D. Žemba , A. Motrunich .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klíma Miroslav - POLÁK Jakub (N), NÁGL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Klidné tři body pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích