Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teslík otevřel skóre už v první minutě


Branky


15

Sebemenší problémy se ziskem tří bodů neměla Ratboř na hřišti tuklatské Čechie, zvlášť když šla do vedení krátce po úvodním hvizdu. Skóre postupně narostlo na 0:6 a za domácí pouze v samotném závěru korigoval stav šestnáctiletý Klepetko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první minutě se trefuje Teslík

Někteří fanoušci ještě ani nebyli na svých místech, když se poprvé měnilo skóre. Od ratbořských zadáků putoval míč přes Kesnera k Matějovi Teslíkovi, který nedal Pazderovi šanci - 0:1.

 

Domácí tým rychlá branka nezlomila a hrálo se na obě strany. Maximem domácích byla ale tečovaná střela Pytlouna, která orazítkovala břevno Jeřábkovy brány. Postupně přebírají aktivitu hráči Slavoje, kteří si připravují další šance, ale míče končí mimo tyče a nebo v rukavicích gólmana domácí Čechie.

 

Tuklaty se snaží větrat obranu hostů, ale ta si vždy dokáže poradit a naopak udeřila Ratboř. Zapracovalo duo Kesner - Matěj Teslík ve vápně domácích a druhý jmenovaný se opět nemýlil - 0:2.

 

Na konci poločasu se dostal do šance Brant, ale nedal míči razanci a Pazdera jej v klidu pokryl.

Poslední branku zaznamenal Klepetko

Ratboř se od začátku druhého dějství pokouší vstřelit třetí uklidňující branku zápasu, což se povedlo po centru Kovaříka na zadní tyč, kde číhal aktivně hrající Biško. Ten vrací před branku, kde malý velký muž Michal Kesner hlavou skóruje potřetí do domácí svatyně - 0:3.

 

O minutu později Ratboř přidává další branku, J. Adámek nachází uličku na Zbyňka Gembiczkého, který se po dlouhé době trefuje - 0:4. Teď se namlsal a za pár minut přidává svůj druhý gól po přihrávce Teslíka - 0:5.   Od té chvíle hra z domácí strany uvadla, zápas byl rozhodnut,  pár pokusů domácích ke vstřelení branky proběhlo, ale pozorná obrana Ratboře to vždy odvrátila. Naopak to byla Ratboř, kdo byl více u míče, což vyústilo k zakončení Kovaříka nad branku domácích a stejně tak mířil Uher. V jedenasedmdesáté minutě kompletuje z vápna svůj hattrick Matěj Teslík - 0:6.     V posledních minutách Pazdera vyrazil na roh utěšenou střelu Biška a na druhé straně domácí upravují výsledek po zakončení nejmladšího hráče na hřišti Mikuláše Klepetka - 1:6.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Do Tuklat jsme jeli s pokorou k soupeři, kterému se nepovedl úvod sezony. Tohle nás potkalo v loňské sezoně taktéž a není to nic příjemného. Očekávali jsme, že to budou chtít domácí zlomit, že nedají nic zadarmo. Nám se povedl skvělý úvod do utkání, kdy jsme v první minutě vstřelili branku. Poté nás ohrozila střela domácího útočníka, která skončila na břevně. Z naší strany přicházelo více šancí, chtěli jsme přidat další branky, což se také povedlo a prakticky ve druhém dějství bylo o výsledku rozhodnuto. Domácí borci se snažili naší obranu potrápit, ale kluci si to vždy pohlídali. V závěru jsme inkasovali zbytečnou branku, kterou si ale kluci z Tuklat zasloužili vstřelit.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - K. Chýle [-] , M. Klepetko [-] , V. Lachman [-] (70. M. Procházka [-] ) , P. Patáčik [-] , M. Pytloun [-] , D. Čermák [-] , P. Mazur [-] , T. Pígl [-] , I. Kostak [-] , M. Kotala [-] (66. M. Bajtler [-] )

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - A. Brant [-] , D. Kemza [-] (45. J. Mbemba [-] ) , L. Vohnický [-] , M. Teslík [-] , M. Kesner [-] , J. Adámek [-] (59. M. Uher [-] ) , Z. Gembiczki [-] , R. Biško [-] , J. Kovařík [-] , M. Adámek [-]

ŽK: 13. M. Adámek .
Hráči zápasu: M. Klepetko - M. Teslík .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Hlavnička Radek - PAZDERA Josef (N), HRON Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Ratboř si odveze tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů