Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 11:00

12.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Role vyloupila Štědrou


Branky


6

Na ne příliš kvalitním hřišti se nehrál žádný pěkný fotbal. Hodně odkopů, soubojů a zkažených přihrávek.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli rychle do vedení

První branka přišla brzy. Už v 7. minutě se po odraženém míči křížnou střelou k levé tyči mezi střelce zapsal ofenzivní tahoun Staré Role Roman Voborský.

 

Uběhlo pouhých pět minut a hosté se radovali podruhé, když po pěkné kombinaci 3 na 1 zakončoval do prázdné branky Martin Götz.

 

A v 19. minutě už to bylo 0:3, protože se Staré Roli povedl rychlý brejk, na jehož konci byla narážečka Jana Stýbla s Neradem a první jmenovaný se trefil zkušeně k tyči.

 

Domácí pak ve 28. minutě snížili zásluhou Antonína Karnolla, jenž se prosadil střelou ze střední vzdálenosti.

 

Ve druhém dějství padly hned 3 červené

Druhá půle začala tlakem Štědré, který vyvrcholil penaltou. Tu ovšem Jiří Šebek chytil.


Pak přišla červená karta pro starorolského Pavla Vintricha. Ta přišla po dvou žlutých kartách – první viděl za kritiku rozhodčího a druhou za zbytečný faul. Hosté tedy šli do oslabení.

 

To jim ale nevydrželo ani čtvrt hodiny, protože rudý kartónek uviděl i domácí Antonín Bachmann – rovněž za dvě žluté karty.

 

Chvilku na to se navíc fotbalisté Staré Role prosadili počtvrté, když Nerad našel Voborského a ten křížnou střelou k tyči nedal brankářovi šanci.

 

Poté následovala další červená pro domácí. Po souboji štěderského brankáře Pánka s hostujícím Hejlem nakopnul střídající Radovan Karnoll ležícího hráče Staré Role v přerušené hře a musel rovněž zamířit předčasně pod sprchy.

 

Na konečných 1:5 navýšil pár minut před závěrečným hvizdem střelou do poloprázdné branky Jan Nerad. Stará Role si tak ze Štědré odvezla všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ DDM Stará Role
Martin Křížek (útočník Staré Role): Těžký zápas na těžkém terénu. Povedlo se nám dát rychlé góly a dostat se do klidu. Bohužel jsme hodně kazili rozehrávku a dostali domácí do hry. Zápas asi zlomila penalta, kdyby domácí proměnili, bylo by to 3:2 a mohlo se stát cokoliv, takhle jsme dali brzy na 4:1 a zápas v klidu dohráli. Škoda zbytečných vyloučeni, ale to k okresu asi patří…



Sestavy


TJ Sokol Štědrá
P. Pánek [-] - S. Straka [-] , M. Kopelent [-] , M. Kováč [-] , A. Bachmann [-] , D. Vojík [-] , M. Axamský [-] , A. Karnoll [-] , L. Vitner [-] , T. Vošta [-] , F. Vojík [-] (66. R. Karnoll [-] )

TJ DDM Stará Role
J. Šebek [-] - M. Vošmik [-] , J. Nerad [-] , R. Voborský [-] , T. Ficner [-] , J. Stýblo [-] , A. Gunem [-] (65. T. Hejl [-] ) , M. Götz [-] , M. Křížek [-] (24. D. Buřič [-] ) , M. Hejl [-] , P. Vintrich [-]

ŽK: 36. L. Vitner , 67. A. Bachmann - 55. P. Vintrich , 66. T. Hejl , 83. M. Hejl . ČK: 78. A. Bachmann , 83. R. Karnoll - 62. P. Vintrich .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - KRÁSA Roman (N), OPIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 16:32

Tip: výhra hostů