Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kolová nadělila Verušičkám kanára


Branky


6

Souboj mezi Verušičkami a Kolovou rozhodl první poločas. Hned tři hráči si v něm na svá konta připsali dva zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali zprudka

Kdyby se na toto utkání vypisovaly sázky, o poznání vyšší kurz by byl na výhru Verušiček. Ty se totiž prakticky od začátku sezóny potácejí v sestupovém pásmu a mají nejhorší obranu. Naopak Kolová je s jednou z nejlepších ofenziv dlouhodobě na špici tabulky.

 

Útok Kolové na nic nečekal a do Verušiček se pustil s řádnou vervou. Nejprve se potvrdilo, že číslo 7 je opravdu šťastné. Hráč Kolové hrající s číslem 7 na zádech a zároveň kapitán Jakub Gábner rozvlnil 7. minutě síť za zády domácího brankáře Kšíra. Ve 21. minutě navíc skóroval znovu a opět sehrála roli ona pověstná sedmička. Pro Gábnera totiž tato branka byla sedmá v této sezóně.

 

Čtyři minuty poté na něho navázal Stanislav Němec a už to bylo 3:0. Ve 28. minutě se na listinu střelců zapsala ofenzivní opora Kolové Tomáš Bílý. A ve 39. minutě se trefil v tomto utkání podruhé. Celkově to pro něho byla už osmá branka v ročníku, dorovnal tak střelecký zápis svého spoluhráče Karla Bláhy a dotáhl se na devítigólového Šebeše.

 

Tři minuty před závěrečným hvizdem prvního poločasu se mezi střelce zapsal podruhé i Stanislav Němec.

Pak už branka nepadla

Ve druhé půli se kromě žluté karty pro hostujícího Pokrupu nic podstatného nestalo. Kolová si tak připsala pohodlné vítězství o šest branek a odvezla si povinné tří body. Opět se tak navrátila do TOP trojky Okresního přeboru. Verušičky zůstávají předposlední se čtyřbodovou ztrátou na Bečov.



Sestavy


FK Verušičky
i. Kšír [-] (46. R. Cina [-] ) - J. Bártko [-] (67. O. Pavlíček [-] ) , J. Pavlíček [-] , D. Šaradín [-] , D. Verebely [-] , A. Šindelář [-] , J. Gallšneider [-] , J. Tomka [-] (67. R. Adam [-] ) , V. Tavali [-] , J. Koscelník [-] , J. Koscelnik [-]

FK Ajax Kolová
Š. Jiskra [-] - D. Marek [-] , J. Tulák [-] , J. Hejhal [-] , A. Forgo [-] , T. Zuzkovič [-] (46. J. Kratochvíl [-] ) , J. Gábner [-] (79. M. Strečanský [-] ) , P. Pokrupa [-] , T. Bílý [-] , S. Němec [-] , T. Vostrý [-] (67. P. Hališ [-] )

ŽK: 32. J. Tomka , 44. J. Koscelnik - 33. J. Gábner , 53. P. Pokrupa , 79. J. Kratochvíl .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Sakáč Jan - PAVLOVIČ Josef (N), NEKORANEC Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:56
Michalec Martin

Expert: Jan Tomka
Tip experta: remíza

Pro nás hrozně těžký zápas. Kolová má v týmu několik kvalitních hráčů, kteří dokážou rozhodovat zápasy. Ale my už dokázali těžké soupeře překvapit.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 16:32

Tip: výhra hostů