4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:00

11.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Útvina doma nadělila Nejdku čtyřku


Branky


16. M. Diviš , 35. M. Diviš , 85. T. Lemák , 89. M. Diviš
7

Výsledek i průběh utkání se dal jen těžko odhadovat. Při pohledu na tabulku sice bylo favoritem nejdecké béčko, ale to se často opírá o áčkaře, kteří tentokrát nebyli k dispozici, protože první tým hrál v totožný čas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útvina ukázala výbornou produktivitu

Začátek zápasu úplně neodpovídal konečnému výsledku. Nejdečtí hodně drželi míč a ukazovali, že i když jejich áčko hrálo v ten samý den, rozhodně jim nechyběli kvalitní hráči, třeba stoper Vosmek byl na míči velmi často a málokdy jej ztrácel.


Domácí se ale postupem času dostali do zápasu a v 16. minutě se na pravé straně uvolnil Tomáš Lemák, přesným centrem našel ve vápně po zranění se navrátivšího útočníka Michala Diviše a ten se hlavou nemýlil.

 

Hostující fotbalisté i potom často drželi míč, ale nedokázal si vytvořit prakticky žádnou stoprocentní šanci. A Útvina navíc ve 35. minutě slavila podruhé, když Lemák přihrál Patriku Janouškovi, ten sklepl míč na Diviše, jenž opět v zakončení prokázal chladnou hlavu.

 

 

Diviš zkompletoval hattrick

Ve druhém poločase přišlo nejvážnější ohrožení útvinské branky ze strany hostů, když nastřelili břevno. Jinak hosté vyprodukovali pouze střely ze střední vzdálenosti doprostřed branky a když pálili zblízka, chyběla jim přesnost. Šance si většinou vytvářeli prakticky výhradně domácí, ale Struhár, Šulc nebo Diviš své gólovky neproměnili.

 

Pět minut před závěrečným hvizdem ale přeci jen přišla třetí branka, která Útvinu definitivně uklidnila. Šulc vysunul do pokutového území Diviše, ten z první přihrál Tomášovi Lemákovi, jenž si tváří v tvář brankáři Richtárechovi poradil suverénně.

 

V samém závěru navíc utekl po levé lajně Janoušek, narýsoval zpětnou přihrávku na Diviše a ten zkompletoval hattrick. Zvýšil tak na konečných 4:0 a vyšvihl se na druhé místo v tabulce střelců.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Útvina
Vít Červenka (trenér Útviny): S nejdeckou rezervou jsme neměli vůbec jednoduchou práci! Bylo vidět, že základna v Nejdku čítá spoustu kvalitních fotbalistů. Prvních dvacet minut jsme spíše běhali a až poté si vytvořili šance, které jsme po skvělé kombinaci proměnili ve dva góly. I v druhém poločase hosté toužili po vstřelení gólů, ale i přes zranění Milana Konšťaka (který se vrací do dobré formy) a Josefa Chrenáka (kterého už neměl kdo nahradit) jsme odolali tlaku soupeře, a naopak jsme dva góly ještě přidali. Mrzí mě zranění, která nás decimují, ale hráči bojují, a to nám přináší body. Chválím mužstvo za dodržování taktiky a bojovnost.




Sestavy


TJ Sokol Útvina
L. Filek [-] - J. Nováček [-] , M. Michalec [-] - P. Janoušek [-] , V. Hudec [-] - - J. Chrenák [-] , T. Lemák [-] , K. Struhár [-] , M. Diviš [-] , M. Konšťák [-] (53. M. Hejkal [-] ) , J. Šulc [-]

FK Nejdek B
P. Richtárech [-] - J. Kinkal [-] (64. M. Bartík [-] ) , J. Vosmek [-] , S. Bernátek [-] (46. M. Lutsak [-] ) , R. Haas [-] , P. Chvapil [-] (69. M. Buchar [-] ) , T. Hofman [-] , O. Šilhan [-] , M. Myslivec [-] , J. Hillebrand [-] , T. Vaník [-]

ŽK: 39. M. Michalec , 61. J. Nováček - 23. J. Kinkal , 71. J. Hillebrand .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sakáč Jan - KRÁSA Roman (N), TILL Manfréd (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:34
Michalec Martin

Expert: Martin Janáček
Tip experta: výhra domácích

Nejdek A hraje ve stejný den, tak to bude mít nejdecká rezerva v Útvině hodně těžké.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 10:52

Tip: výhra domácích