1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 12:30

10.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Štědré okradli Dalovice


Branky


7

Padly jen dva góly, přičemž nejlepší střelec Staško vyšel z brankového hlediska úplně na prázdno. Štědrá s Dalovicemi nakonec plichtila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Kováč

V tomto souboji byl poměrně jasný favorit. Dalovice se dlouhodobě drží v horní části tabulky, k čemuž jim napomáhá i slušná forma (v posledních třech zápasech třikrát vyhráli). A zapomenout nesmíme ani na kanonýra Martina Staška. Tento bývalý profesionální fotbalista si v této sezóně připsal neskutečných 18 gólů (jen pro srovnání, druhý František Šebeš jich má na kontě „jen“ 9) a má tak liví podíl na drtivé většině získaných bodů.

 

Na druhé straně stála Štědrá, která si z posledních pěti kol odnesla tři body za remízy a k tomu dvě prohry (vyhrát se jí nepodařilo třeba ani nad posledními Verušičkami) a nacházela se ve spodní polovině tabulky.

 

Ovšem to, co je na papíře se s realitou často neshoduje a tenhle zápas toho byl příkladem. Padesát diváků přítomných ve štěderském areálu vidělo první branku v 15. minutě. A míč ze sítě lovil brankář a zároveň kapitán Dalovic Jan Schreiber, když ho překonal útočník Marek Kováč, který tak vstřelil svou čtvrtou branku v této sezóně a domácí vedli.

 

Domácí mužstvo se pak proti silnému soupeři dlouho drželi, nakonec ale přeci jen síť za zády Jiřího Kašpárka rozvlnil hráč s číslem 2 na zádech Michal Lorenz. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Druhá půle nic zajímavého nenabídla

Druhý poločas byl na branky ještě chudší – nepadla totiž ani jedna branka a oba týmy si tak ze zápasu odnesly po bodu. A můžeme s klidem říci, že pro hosty je to nejen z hlediska výsledku ale i předvedeného výkonu ztráta, naopak pro Štědrou je tato remíza cenným ziskem proti aspirantovi na postup do 1. B třídy.



Sestavy


TJ Sokol Štědrá
J. Kašpárek [-] - S. Straka [-] , M. Kopelent [-] , M. Kováč [-] , D. Vojík [-] , M. Axamský [-] , L. Vitner [-] , A. Karnoll [-] , F. Vojík [-] , T. Vošta [-] , B. Nekola [-]

TJ Čechie Dalovice
J. Schreiber [-] - M. Stolín [-] , M. Slavík [-] , P. Sabol [-] , T. Stolín [-] , M. Staško [-] , O. Pekárek [-] , V. Bohera [-] , M. Ondruš [-] , R. Veselský [-] , M. Lorenz [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - KRÁSA Roman (N), JÍRAVA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 12:12
Michalec Martin

Expert: František Šebeš
Tip experta: výhra hostů

Tenhle zápas bude spíše v režii týmu z Dalovic a bude to takové dobývání branky domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:33

Tip: výhra hostů

Dalovice by měli potvrdit kvalitu a zvítězit i když Štědrá umí nebezpečné kousat a bojuje