Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 13:30

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymov dohrával v devíti, tři body bere Pernink


Branky


1

Okresní derby v Perninku, který přivítal Jáchymov. Hostům se v minulé sezóně poměrně dařilo, v té letošní ale herně i výsledkově tápou, ze šesti utkání si připsali jediný bod, paradoxně proti první Březové. Pernink byl se devíti body ve středu tabulky a pokud se chtěl přiblížit špičce, nic než výhra nepřipadalo v úvahu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v úvodní půlhodině

Padesátka diváků nemusela na první branku zápasu čekat déle, než sedm minut. Přesně po takové době se totiž prosadil dvacetiletý David Žitný, který tak otevřel skóre a poslal domácí do vedení. Netrvalo to ani pět minut a rozdíl byl již dvoubrankový. Václav Mašek se totiž trefil v 11. minutě. Tentýž hráč přidal o deset minut později svou druhou branku v zápase a bylo to už 3:0. Jáchymov se nemohl pořádně dostat do zápasu a nepomohl tomu ani pro domácí nařízený pokutový kop. Za penaltový zákrok navíc viděl hostující Baláž žlutou kartu. Penaltu ale domácí neproměnili! To znamenalo, že kromě další žluté karty, kterou sudí Jaroš udělil hostujícímu Stehlíkovi těsně před odchodem do kabin, se již do zápisu z první půle nikdo nedostal.

Tři branky, dvě červené

Do druhé půle nastoupili domácí ve značně zvolněném tempu a hosté se začala více pohybovat s míčem. Jakékoliv myšlenky na teoretický obrat, nebo alespoň srovnání, zahnal hostující Baláž, který obdržel v 64. minutě druhou žlutou kartu, následovanou červenou a utkání pro něj skončilo. Paradoxně o pět minut později se hosté prosadili z přímého kopu, postaral se o to jejich dlouhodobě nejlepší hráč a kapitán, dvacetiletý Jan Dressler. O jedenáct minut později to už byli ale opět domácí, prosadil se Petr Čečák a vrátil svému týmu tříbrankové vedení. O minutu později navíc viděl druhou žlutou jáchymovský Filip Veit a i on se musel do sprch odebrat předčasně. V devíti neměli hosté šanci vyvinout sebemenší tlak a tečku za utkáním tak udělal Lukáš Vavřík, který v 89. minutě pečetil skóre na konečných 5:1. 

 

Jáchymov je s jedním jediným bodem v sestupových vodách, od posledního místa ho zatím drží Verušičky, které na první body stále čekají. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jáchymov
Josef Kubánek, trenér: Zápas s Perninkem se mi nehodnotí vůbec dobře, protože jsme nenavázali na dobrý výkon, který jsme podali proti Březové. Perninčtí hráči byli rychlejší, dravější a prostě nás přehráli. Naší hru a sebevědomí rozhodili rychlé dvě branky soupeře, který do poločasu přidal ještě třetí gól po naší individuální chybě. Soupeř ještě neproměnil pokutový kop. V druhé půlce přišlo vyloučení našeho stopera po druhé žluté kartě. Z přímého kopu jsme snížili na 3:1, ale více se již se zápasem dělat nedalo, naopak po druhém vyloučení našeho dalšího hráče a dohrávání v devíti, proti silnému soupeři, kterým Pernink je bylo otázkou času, kdy dostaneme další góly. Jenom díky výbornému výkonu našeho brankáře, zápas nedopadl ještě hůře. Více nemám co hodnotit.



Sestavy


TJ Sokol Pernink
D. Hradecký [-] - G. Nguyen [-] (76. L. Vavřík [-] ) , V. Mašek [-] , J. Kotrla [-] , L. Trnka [-] , D. Žitný [-] , M. Jelínek [-] , P. Čečák [-] , V. Karchňák [-] , J. Nový [-] (59. J. Kotrla [-] ) , M. Novák [-]

TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - M. Günther [-] , R. Csemer [-] , J. Buša [-] (46. T. Günther [-] ) , P. Sebera [-] , J. Dressler [-] , M. Ulaga [-] , Š. Stehlík [-] , A. Kubánek [-] (20. F. Veit [-] ) , V. Čáslavský [-] , M. Baláž [-]

ŽK: 32. M. Baláž , 44. Š. Stehlík , 49. F. Veit . ČK: 64. M. Baláž , 81. F. Veit .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - JANDA Jan (N), VAŠEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.