Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Útvina uštědřila Dalovicím první porážku v sezóně


Branky


5

Divoký zápas plný soubojů a sporných situací nakonec lépe zvládla Útvina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí první půli vyhráli

Začátek zápasu byl relativně vyrovnaný, ale šance si vytvářeli hlavně domácí. Jiří Šulc pálil z dobré pozice pouze po zemi doprostřed branky a Dominik Vlček se po úprku k zakončení nedostal.

 

Ve 20. minutě šel až z půlky hřiště po dlouhém balónu za obranu sám na brankáře Michal Diviš, ale brankář Dalovic Robert Hájek jeho střelu skvěle vyrazil na roh.

 

Útvina byla každopádně čím dál tím nebezpečnější a ve 32. minutě šli do vedení. Dominik Vlček posunul zhruba 30 metrů od branky míč doprostřed na Jiřího Šulce, ten zaregistroval zprava nabíhajícího Tomáše Lemáka, vyslal mu parádní průnikovku a Lemákovi stačilo míč jenom píchnout kolem gólmana a mohl jít slavit.

 

Ve 35. minutě však domácí celek potkala velká nepříjemnost, protože se zranil útvinský kapitán a stoper Josef Chrenák a musel tak střídat.

 

Na place ho nahradil veterán Josef Řezáč, který si stoupl na kraj zálohy a po pouhých čtyřech minutách pobytu na hřišti našel v pokutovém území Michala Diviše, ten brilantně dvěma zasekávačkami vymíchal obránce Dalovic a z úhlu překonal gólmana hostů. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Útvinu.

 

Druhý poločas byl pěkně divoký

Do druhého poločasu vstoupili o poznání lépe hráči Dalovic. Marcel Havránek totiž po přihrávce ze strany vypálil zpoza vápna z voleje a výsledkem byla nádherná střela, která se ještě odrazila od břevno a skončila v síti. Bylo sníženo.

 

Po tutovce, ve které hráč Dalovic trestuhodně selhal a zblízka přestřelil branku, došlo k vyrovnání. Po faulu Útviny kousek za šestnáctkou zatočil balón ukázkově do šibenice nejlepší kanonýr soutěže Martin Staško.

 

Útvinští si ale o pouhé tři minuty později uzmuli vedení zpátky, když po precizně zahraném rohu z kopačky Patrika Janouška skóroval nechytatelně umístěnou hlavičkou na zadní tyč Dominik Vlček.

 

Zhruba šest minut nato mohli dalovičtí opět srovnat, když šel jejich hráč sám na domácího brankáře, ale když mu udělal kličku, Lukáš Filek mu skočil pod nohy a rukou mu míč od nohou vypíchnul.

 

Psala se 73. minuta, když střídající záložník Útviny Martin Straka vypálil zpoza vápna, gólman Hájek balón vyrazil před sebe, a dobíhající Michal Diviš ho prostřelil. Radost však domácím překazil sporně odpískaný ofsajd.

 

Dalovice tedy neinkasovaly, a naopak se jim podařilo vstřelit gól a vyrovnat. Chvíli poté totiž po přesném centru z pravé strany úplně sám na malém vápně hlavičkoval Staško a přestože si Filek na míč sáhl, v cestě do sítě mu už nezabránil.

 

V nervózním závěru nakonec tři body pro Útvinu vystřelil její nejlepší střelec Michal Diviš, když ho zhruba na hranici velkého vápna našel Vlček, Diviš se otočil, vymotal obránce a střelou z pravé strany na zadní definitivně rozhodl zápas.

 

V posledních minutách, které byly hodně bojovné a tvrdé, ještě pálil z přímáku domácí Marek Hejkal, ale výborně chytající Hájek jeho ránu vyrazil.

 

Útvina tak uštědřila velice kvalitním Dalovcím vůbec první porážku v sezóně.



Sestavy


TJ Sokol Útvina
L. Filek [-] - J. Chrenák [-] (35. J. Řezáč [-] ) , J. Nováček [-] - P. Janoušek [-] , J. Šulc [-] , M. Hejkal [-] , V. Hudec [-] - D. Vlček [-] , M. Diviš [-] - K. Struhár [-] , T. Lemák [-]

TJ Čechie Dalovice
R. Hájek [-] - M. Harvánek [-] , J. Hlůžek [-] , M. Stolín [-] , O. Pekárek [-] , M. Staško [-] , J. Janáček [-] , P. Sabol [-] , R. Veselský [-] , M. Ondruš [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 41. D. Vlček - 50. M. Staško .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - ČERVENKA Vít (N), HOFMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Marek Rybka
Tip experta: výhra hostů

Dalovice jsou dlouholetý lídr naší soutěže.

Tip: výhra hostů

Útvina se trápí a Dalovice si dojedou pro tři body