Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Deset branek padlo ve střetu mezi Verušičkami a Božíčanami. Čtyřikrát se trefil Kalynych


6

Verušičky v prvním kole Okresního přeboru inkasovaly deset branek od Staré Role. Třikrát minulý týden jejich síť rozvlnil Jan Nerad i Tomáš Hejl. A i tentokrát nechala defenziva Verušiček vyniknout jednoho ostrostřelce. Tentokrát jím byl Nazar Kalynych.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vstřelil outsider

Do vedení šel překvapivě outsider, když míč do sítě Božíčan dostal v 15. minutě Zdeněk Daniš. Vedení domácím však vydrželo pouhé dvě minuty, protože rychle zareagoval Nazar Kalynych. Bylo to jeho první ale zdaleka ne poslední slovo v tomto utkání.


Ve 26. minutě totiž pálil Kalynych úspěšně znovu. Ve 37. minutě na něho navázal Michal Boguský a chvíli před koncem prvního poločasu na 4:1 pro hosty zvýšil Michal Křehlík.

Kalynych přidal další dva zásahy

Druhá půle začala podobně překvapivě jako ta první. Opět se totiž do střelecké listiny jako první zapsal hráč Verušiček. Byl to Jan Pavlíček, jenž v 59. minutě snížil na hratelných 4:2. Ovšem o pouhých pět minut později hattrick zkompletoval skvělý Kalynych a Božíčany opět pevně uchopily opratě tohoto zápasu.

 

V 70. minutě na 6:2 navýšil Marek Hůlka a následoval ho o chvíli později opět Kalynych, který tak brankáře Verušiček Karla Kšíra překonal již počtvrté. Pět minut před koncem zápasu si druhý přesný zásah v utkání připsal ještě Boguský a přispěl tak k výhře Božíčan 8:2. Oba poločasy tak skončily 4:1 ve prospěch Božíčan

 

Božíčany jsou díky této výhře a remíze v minulém kole s Bečovem na druhém místě za Březovou která je zatím beze ztráty. Verušičky jsou na poslední příčce s nelichotivým skórem 3:18.



Sestavy


FK Verušičky
i. Kšír [-] - T. Pavlíček [-] , J. Bártko [-] , J. Pavlíček [-] , Z. Daniš [-] , J. Berky [-] , J. Gallšneider [-] , J. Tomka [-] , D. Hejhal [-] (28. R. Cina [-] ) , R. Adam [-] , D. Ryba [-]

SK Božíčany
M. Zásněta [-] - J. Čižmár [-] , J. Mládenec [-] , M. Boguský [-] , N. Kalynych [-] , M. Křehlík [-] , M. Hůlka [-] , Š. Trojek [-] , P. Melichar [-] , V. Nitsch [-] , M. Škuliba [-]

ŽK: 69. J. Pavlíček .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Polívka Miloslav - KOSCELNÍK Jiří (N), GABČO Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Jindřich Podskoč
Tip experta: výhra hostů

Verušičky nezačaly sezonu ideálně a myslím, že proti Božičanům opět neuspějí. Tipuju 1:6.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích