2:2
(0:1)
43. J. Bečka (p.)
71. P. Hartman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 14:00

2.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlov v deseti urval bod


Branky


48. S. Smutný , 56. L. Jaroš - 43. J. Bečka (p.) , 71. P. Hartman
0

Kozlov se letošní sezonu potýká s absencí několika hráčů. I přesto ale hraje kvalitní fotbal a sbíra body. Brzkov naopak nemá problémy se sestavou, ale s proměňováním šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli v celém utkání obrovskou výhodu, když hosté dorazili pouze v deseti hráčích. Od úvodních minut měli hráči Brzkova herní převahu, ale naráželi na dobře organizovanou obranu Kozlova, podpořenou výborně chytajícím Langem, který se ve 20. minutě předvedl parádním zákrokem proti golové střele domácího hráče. Ovšem do vedení šli překvapivě hosté, když dali trochu prostoru hostujícímu Matějíčkovi, kterého zastavili pouze za cenu pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil Bečka. V druhé půli domácí začali proměnovat své šance a otočili výsledek na svoji stranu. Nejprve po krásně zatočeném přímém kopu z 16-ti metrů a poté po individuální akci Jaroše. Hosté se ale ještě zmohli na vyrovnání, když domácí obraně utekl Kozlovský obránce Hartmann a uzavřel skore na 2:2. Brzkov se ještě tlačil před bránu hostů,ale vítězný gol už nepřidal. Na těžkém terénu jsou určitě s bodem spokojenější hosté z Kozlova, kteří se určitě za předvedenou hru v oslabení nemusí stydět.



Ohlasy k zápasu



TJ Kozlov
Marek Matějíček, útočník Kozlova: Kdyby nás nebylo jen deset, tak si myslím že bereme tři body. Takhle jsme urvali alespoň jeden, kterého si ceníme.



Sestavy


TJ Skalka Brzkov
M. Řehák [-] - O. Bárta [-] , M. Novotný [-] , P. Novotný [-] , M. Dobrovolný [-] - J. Végh [-] , M. Laštovička [-] , V. Laštovička [-] , L. Jaroš [-] - R. Landa [-] (13. S. Smutný [-] ) , M. Beránek [-]


ŽK: 40. M. Matějíček .
Místo: Brzkov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: SOBOTKA Josef - ŠKAROUPKA Pavel (N), BENEŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.