0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

9.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodčí obral Drozdov o tři body


Branky


1

Sobotní odpoledne nabìdlo v podhradí souboj beznadějně posledního Karlštejna s hosty z Drozdova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání to bylo od počátku velmi nudné, pomalé a bez jakýchkoliv střel na branku. K vidĕní bylo spousta nepřesných přihrávek a dlouhých pasů. Poločas tedy nemohl skončit jinak než 0:0.

 

Druhá půle nabídla stejný obrázek jako půle první. Spoustu nepřesností a mraky nakopáváných balonů. To si parádně připravné hřìšté rozhodně nezasloužilo.

 

Až ke konci zápasu se začali osmělovat borci z Drozdova a hlavně Hlavsa, který byl největším nebezpečìm pro domácí branku. Nejprve namířil svoji hlavičku jen do domácího golmana a o minutu pozdĕji mířil pravačkou vedle. Napotřetí už se prosadil, ale sudí Plecitý odmával ofsajd. Nutno podotknout, že se o ofsajd nejednalo a Drozdov byl nepochopitelnĕ obrán o 3 body.

 

Reportáž z utkání zaslal Martin Zíma, děkujeme!



Sestavy


TJ Karlštejn
J. Krčmárik [-] - P. Kučera [-] (34. E. Klusák [-] ) , M. Fiala [-] , M. Zýcha [-] , M. Červený [-] (82. P. Drbohlav [-] ) , V. Machulka [-] (63. P. Tomášek [-] ) , J. Šperl [-] , M. Vašek [-] , H. Bassem [-] , Š. Zajíc [-] , L. Žerovnický [-]

TJ Drozdov
V. Krafek [-] - J. Hlavsa [-] , J. Volráb [-] (77. M. Štochl [-] ) , V. Štochl [-] (77. J. Kovařík [-] ) , P. Sládek [-] , F. Kovařík [-] , J. Zelenka [-] (64. Š. Palek [-] ) , V. Vodička [-] , M. Spurný [-] , M. Voráček [-] , M. Pajer [-]

ŽK: 75. P. Tomášek , 90. E. Klusák - 45. J. Hlavsa . ČK: 89. M. Štochl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MARX Ivan - ŠNAJDR Jan, PLECITÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů