2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 10:15

8.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal Novák rozhodl utkání mezi Cembritem a rezervou Hořovic


Branky


0

Cembrit hostil v nedělním dopoledni na svém hřišti béčko divizních Hořovic. Postavení v tabulce napovídalo, že by mohl být k vidění dobrý fotbal, a tak se také stalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel vstup do zápasu a už v páté minutě vedli, trefil se Michal Novák. Hosté poté převzali iniciativu a hrálo se především na polovině domácích. Hořovičtí tlačili, ale branku dát nedokázali. Buď chybělo přesnější zakončení nebo se vytáhl domácí brankař Ilko, který předvedl několik opravdu dobrých zákroků.

 

Druhá půlka nabídla stejný obrázek jako ta první. Hořovičtí se tlačili za vyrovnáním, ale naráželi na zformovanou obranu domácích. Ti naopak vyjížděli k nebezpečným brejkům a po jednom z nich mohli zvýšit své vedení, když při úniku 2 na brankaře poslal Novák balon před prázdnou branku na Palusku, ale ten trestuhodně minul.

 

Nedáš dostaneš platilo i tentokrát. Hosté vykombinovali obranu domácích a Wacker uklidl balon do sítě. Hořovičtí se tlačili za dalším gólem, ale přáno jim nebylo. Naopak to byli domácí kteří skórovali, to když si na trestňák naskočil domácí kanonýr Novák a rozhodl utkání parádní hlavičkou.

 

Reportáž z utkání zaslal Martin Zíma, děkujeme!



Sestavy


Cembrit Beroun
J. Ilko [-] - M. Novák [-] , M. Novotný [-] , D. Novotný [-] , M. Vydra [-] (85. O. Uksa [-] ) , J. Landa [-] , R. Paluska [-] (69. P. Dřevěný [-] ) , F. Ličík [-] (75. D. Hampl [-] ) , R. Beňo [-] , J. Malý [-] , T. Veselý [-]

SK Hořovice B
P. Novák [-] - D. Tůma [-] , M. Kyncl [-] , J. Vondrouš [-] , F. Trnka [-] , T. Kaňka [-] (61. D. Růžička [-] ) , D. Vyšín [-] , F. Žáček [-] , J. Fatka [-] , M. Štochl [-] (46. N. Wacker [-] ) , Š. Šíma [-]

ŽK: 46. M. Vydra - 47. N. Wacker .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: PÁNEK Michal - ŠPIVÁK Radek, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.