1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borci z Vepřové padli s keřkovským béčkem


Branky


0

Domácí Vepřová přivítala béčko Keřkova a potvrdilo se, že na ně neumí ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od úvodu lepším týmem

Ve slušně hraném utkání se hosté dostali poměrně brzo do vedení, když ve 12. minutě dostal krásný balon za obranu Novotný a překonal domácího gólmana Neubauera. Ve 22. minutě zvýšil vedení hostí z pokutového kopu Dobrovolný. Keřkovští hráči byli lepším týmem, ovládali střed hřiště a vytvářeli si slibné gólové příležitosti, které jim ovšem kazil výborně chytající Neubauer. Domácí měli několik šancí, z nichž žádnou nedokázali proměnit a tak se šlo do kabin za stavu 0:2

Domácí přidali ale na body to nestačilo

Druhý poločas přinesl vyrovnanější fotbal. Obě mužstva se snažila hrát útočně, ale gól přinesla až 66. minuta. Lacina přiklepl Kolouchovi a ten střelou, která by mohla kandidovat na gól měsíce, vyhnal pavouky z levého rohu Zvolánkovi brány. Vepřová si v závěru vytvořila tlak ale na body se jí dnes dosáhnout nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


SK Vepřová
Zdeněk Balcar vedoucí Vepřové: Na Keřkov hrát moc neumíme a dnes se to znovu potvrdilo. Soupeř hrál, co potřeboval, k ničemu výraznějšímu nás nepustil a nepomohl nám ani značně zlepšený výkon ve druhém poločase. Hráče chválím za bojovnost, vyzdvihnout chci výkon Neubauera a Pechy.

TJ Sativa Keřkov B
Milan Zvolánek hráč Keřkova B: Za ten druhý poločas by asi byla zasloužená remíza, ale Vepřová byla v zakončení hodně zbrklá a finální přihrávku vůbec nezvládala. Vyzdvihl bych výkon stopera Dobrovolného, který zároveň z penalty vstřelil rozhodující gól.



Sestavy


SK Vepřová
M. Neubauer [-] - M. Stehno [-] (46. J. Stejskal [-] ) , J. Koubek [-] , J. Lacina [-] , J. Ondráček [-] (73. V. Ondráček [-] ) , J. Voda [-] , A. Stejskal [-] , M. Doležal [-] (46. M. Vacek [-] ) , O. Kolouch [-] , M. Pecha [-] , L. Šmerous [-]

TJ Sativa Keřkov B
J. Zvolánek [-] - V. Lacina [-] , L. Dobrovolný [-] , P. Pavlík [-] , M. Sobotka [-] - J. Šuška [-] , M. Zvolánek [-] , M. Prokeš [-] , F. Kunc [-] - J. Novotný [-] , P. Čermák [-] (56. R. Dufek [-] )

ŽK: 88. A. Stejskal - 80. V. Lacina .
Hráči zápasu: M. Neubauer - L. Dobrovolný .
Místo: Vepřová. Počet diváků: 35. Rozhodčí: DUŠEK Ondřej - STEJSKAL Tomáš (N), NĚMEC Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.