1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Město i bez pěti hráčů uhrálo bod


Branky


0

Domácí už podruhé ze tří zápasů remizovali. Tentokrát se smírně rozešli s Keřkovem. Dolnímu Městu chybělo hned pět hráčů základní sestavy, kteří zápas sledovali pouze jako diváci. A to na jejich hře bylo znát, i přesto si zajistili alespoň jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využili brejk

Vstup do utkání vyšel lépe hostům, kteří hned v 7. minutě otevřeli skóre. Po rohovém kopu domácí špatně odhlavičkovali balon, který skončil u Šrámka a ten poslal balon do tyče a od ní se odrazil do sítě – 0:1. Domácí spoléhali na zabezpečenou obranu a na brejky. A jeden se jim podařilo proměnit. Zakončil ho Rumanovský – 1:1. Do poločasu se už nikdo neprosadil.

Jaroš ani Šrámek nedali

Po změně stran se hra trochu vyrovnala, ale víc šancí měli hosté. Za domácí se v brejku objevil Petr Jaroš, ale nedal. Naopak hosté zahrozili dvakrát Šrámkem, ale tváří v tvář proti Vencovi nedal. Petr Pavlík pak nastřelil břevno, Jeřábek zase spojnici a Čejku a Kunce vychytal brankář. A tak se body dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město
Pavel Vaňkát, předseda D. Města: „Soupeř měl navrch, my jsme hráli ze zajištěné obrany. Chybělo nám pět hráčů ze základu, takže jsme chtěli spoléhat na rychlé brejky a z jednoho se nám podařilo skórovat. Ve druhé půli se hra vyrovnala, v poslední čtvrt hodince nás soupeř zatlačil na vlastní půlce. Pro nás je remíza dobrá. Vyznamenal se gólman.“

TJ Sativa Keřkov
Milan Zvolánek, hráč Keřkova: „Dolní město bylo hodně oslabený, tři nejlepší hráče jsem viděl na tribuně a bylo to znát i na jeho hře. Nepřehrávali nás, ale měli nebezpečný nakopávaný balony. Domácím stačila remíza, zdržovali, hodně bránili a nám se nepodařilo jejich obranu překonat. Je to pro nás ztráta.“



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - V. Bednář [-] (60. J. Vaňha [-] ) , D. Jaroš [-] , T. Chlád [-] , A. Vápeník [-] - D. Švanda [-] , J. Sklenář [-] , O. Pojezdný [-] , M. Rumanovský [-] (85. F. Venc [-] ) - A. Janák [-] , P. Jaroš [-] (89. S. Bednář [-] )

TJ Sativa Keřkov
O. Uhlíř [-] - Z. Zadina [-] (62. Z. Barák [-] ) , M. Dubský [-] , P. Pavlík [-] , D. Wasserbauer [-] - P. Čejka [-] , P. Šrámek [-] , M. Zvolánek [-] , M. Pavlík [-] - A. Kunc [-] , V. Jeřábek [-] (77. F. Kunc [-] )

ŽK: 70. M. Zvolánek , 88. P. Šrámek .
Hráči zápasu: V. Bednář , L. Venc - P. Šrámek .
Místo: Dolní Město. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.