Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná překvapila a vykradla Řevničov


Branky


12

Řevničov přivítal v rámci sedmého kola na svém pažitu Lužnou. Domácí by rádi začali předvádět stabilně dobré výkony a pravidelně sbírat body. Duel s luženskými hráči jim ale nevyšel dle představ. Hostující Sparta předvedla zodpovědný výkon, domácí zaskočila a zaslouženě brala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luženský válec

Řevničov vstup do utkání zaspal a byl za to potrestán. Lužná na nic nečekala a zásluhou svých ofenzivních es získala luxusní vedení. V 7. minutě utekl domácí obraně rychlonohý Vejvoda, našel ve vápně Pokorného a ten si věděl rady - 0:1. O čtyři minuty později se hostující tým radoval znovu. Tentokrát to byl sám Vejvoda, který využil své rychlosti a podél Peterky navýšil vedení - 0:2. Domácí Sparta nezachytila úvod a stála před ní hodně dlouhá cesta k vyrovnání, času ale zbývalo stále dost. Postupem času se řevničovští rozkoukávali, ale do výraznější šance se ne a ne dostat.

 

Luženská Sparta byla při chuti a nadále se dostávala do šancí a potvrzovala tak svůj prvopoločasový výborný výkon. V dobré příležitosti se zjevil znovu Vejvoda, ale Peterka byl úspěšnější. A když na to nestačil brankář sám, při střele Gjorgijeva mu pomohla tyč. Toto makedonské jméno se objevilo v luženské sestavě poprvé a středopolař s výbornou technikou ukázal, že bude platnou posilou. Hosté ze svých šancí vytěžili ještě třetí gól. Po půl hodině hry svou individuální akci zakončil střelou na zadní tyč Vejvoda - 0:3. Za tohoto stavu také první dějství skončilo, v řevničovské kabině tak bylo co probírat.

 

 

Řevničov jen korigoval

Do druhé poloviny nastoupil z domácí kabiny na hřiště úplně jiný tým. Řevničov zařadil vyšší rychlostní stupeň a bylo vidět, že v zápase neřekl poslední slovo. Zlepšenému výkonu domácích pomohlo i nasazení velezkušeného Beneše. Lužná měla výkodu třígólového náskoku a přijít o něj nepřipadalo v úvahu. Zkompletovat hattrick a defenitivně uklidnit svůj tým mohl Vejvoda, ale svou třetí branku v zápase nepřidal.

 

Uběhla hodina hry a domácí se dočkali za svůj zlepšený výkon první branky v zápase, kterou obstaral tečovanou střelou z úrovně penalty Trejbal - 1:3. Čas plynul a to hrálo Lužné do karet. V 77. minutě ale přišla druhá branka domácích. Znovu to byl Trejbal, kterého luženská defenziva neuhlídala a exlubenský hráč po centru do vápna levačkou zadělal na pěkné drama - 2:3. Řevničov se tlačil za vyrovnáním, ale kýžená branka do konce utkání nepřišla, a tak všechny body putovaly do Lužné. Domácím nepomohla ani krátkodobá početní výhoda po vyloučení Vejvody z 87. minuty.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Adam Trejbal, záložník: Naše klasika nezachytit začátek zápasu a pak výsledek zápasu dotahovat druhou polovinu se stává tradicí. I když jsme si vytvořili pár šancí, tak jsme v prvním poločase hráli špatně. Druhou půli jsme se zlepšili, ale dotahovat manko tří gólů není úplně jednoduché. Chybí nám rychlost v útoku, kterou Lužná měla a nakonec můžeme být rádi, že to nebyl debakl, protože soupeř několik tutovek zahodil.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a v 11. minutě jsme vedli o dva góly. Kdybychom o poločase vedli o více gólů, nikdo by se nemohl divit. Bohužel jsme si díky špatné koncovce zápas zkomplikovali, ale naštěstí ho dovedli do vítězného konce. Zápas se chvílemi občas vyhrotil, a to díky nepřesnému sudímu Brejníkovi. Děkuji celému týmu za bojovnost a za předvedenou hru, hlavně v prvním poločase. První utkání za nás odehrála nová posila Kire Gjorgijev a vedl si na výbornou.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , J. Murčo [-] , T. Bohatý [-] (72. L. Přibyl [-] ) , L. Skoupý [-] - A. Trejbal [-] , L. Vait [-] , J. Husák [-] , F. Skoupý [-] - P. Kohout [-] (74. L. Petráček [-] ) - O. Hanzlík [-] (46. M. Beneš [-] )

TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - M. Koloc [-] , J. Špička [-] (53. M. Cibulka [-] ) , M. Rek [-] , J. Kolínský [-] (78. R. Šnajdr [-] ) - P. Ambrůžek [-] , K. Gjorgjiev [-] , R. Grill [-] (67. J. Vítek [-] ) , P. Mezei [-] - R. Pokorný [-] , J. Vejvoda [-] -

ŽK: 19. R. Pokorný , 45. P. Ambrůžek , 77. J. Vejvoda , 81. M. Cibulka . ČK: 87. J. Vejvoda .
Hráči zápasu: K. Gjorgjiev , J. Vejvoda .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Brejník Aleš - PESL Jiří (N), BIČÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích