1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty překvapily a zvítězily v Pustovětech


Branky


88. J. Sýkora - 11. R. Hůla , 75. R. Hůla
12

Velmi těžký zápas čekal svěřence Jiřího Kučery v Pustovětech. Domácí do tohoto utkání vstupovali v roli favorita. Berani se ale ničeho nezalekli a byli to právě oni, kdo diktoval tempo hry. Za svůj dobrý výkon byli odměněni dvougólovým vedením a na zisku tří bodů nezměnil ani kontaktní gól Sýkory na konci zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

Při pohledu na tabulku byly Pustověty v roli mírného favorita. Senomaty ale ukázaly, že to vůbec nic neznamená. Hosté se do zápasu pustili s chutí a svého soupeře přehrávali. V 11. minutě se dočkali a šli Hůlou do vedení - 0:1. Berani měli i další dobré příležitosti, ale buď včas zakročila pustovětská defenziva v čele s brankářem Benešem nebo byla koncovka hostí nepřesná. Pustověty si míče moc neužily a branku svého soka ohrozily jen minimálně. Senomaty si tak vysloužily zasloužené jednogólové vedení, které udržely až do poločasového hvizdu.

 

Jeden gól byl málo

Domácí fotbalisté si měli v kabině jistě co říci. Do druhé poloviny nastoupili v lepším rozpoložení a na jejich výkonu to bylo znát. Senomaty už nebyly tak dominantní, ale i tak dokázaly vedení navýšit. V 75. minutě se po rohovém kopu prosadil znovu Hůla - 0:2. Druhá inkasovaná branka domácí nepoložila, naopak si vytvořili slušný tlak. To už nebyl na hřišti vyloučený J. Hula, který byl vyloučen po velmi diskutabilní situaci těsně před druhou brankou hostí.

 

Domácí Sokol hrozil ze standardních situací, ale hostující defenziva si s nimi dokázala poradit. Ze závěrečného tlaku se přeci jen pustovětští hráči prosadili. V 88. minutě se po rohovém kopu prosadil Sýkora a vykřesal alespoň malou naději na bodový zisk - 1:2. To bylo ale vše, co z tlaku domácích vyplynulo. Senomaty si závěr zápasu pohlídaly a dotáhly jej do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Jonáš Sýkora, záložník: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme hrát s míčem a Senomaty nepouštět do hry. Bohužel to bylo naprosto naopak a první poločas Senomaty hrály s míčem a my jen běhali. S aktivitou soupeře jsme měli velký problém. Senomaty si vypracovaly několik šancí, ale naštěstí pro nás proměnily jen jednu. Druhá polovina od nás byla lepší, i tak jsme ale dostali další gól. V závěru zápasu jsme si dokázali vypracovat velký tlak a několik standardek, ale pak přišlo vyloučení, se kterým bych osobně já nesouhlasil, ale s tím nic neuděláme. Dvě minuty před koncem jsme dokázali korigovat, ale to bylo bohužel z naší strany vše. Tento zápas se nám nepovedl, musíme ho hodit za hlavu a připravit se na další, kde musíme být o sto procent lepší.




Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - N. Zoufalý [-] (67. M. Kameník [-] ) , J. Sýkora [-] , M. Peták [-] , T. Volráb [-] , M. Hranai [-] , P. Matějovský [-] , F. Kratochvíl [-] , T. Elznic [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - D. Moroz [-] , T. Sejpka [-] (91. M. Hudák [-] ) , J. Vávra [-] (86. M. Sailer [-] ) , M. Komín [-] , M. Kokšál [-] , R. Hůla [-] , M. Špidra [-] , L. Mácha [-] , J. Kodeš [-] , D. Hůla [-] (72. T. Pichner [-] )

ŽK: 34. J. Hula , 83. O. Hula - 43. J. Vávra , 56. M. Komín , 76. J. Kodeš , 91. T. Sejpka . ČK: 74. J. Hula .
Hráči zápasu: R. Hůla , M. Kokšál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - BAUER Jan (N), VODRÁŽKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích