A. Sekyra 64. (p.)
1:6
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 10:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

B-tým Tatranu potrestal laciné chyby zavidovské rezervy


Branky


64. A. Sekyra (p.) - 11. J. Beneš , 20. M. Hájek , 35. A. Emelianov , 40. M. Hájek , 42. J. Beneš , 83. J. Beneš
11

Po prohraném zápase v Jesenici přivítala zavidovská rezerva na svém hřišti B-tým Tatranu. Zavidov chtěl využít domácího prostředí, ale proti stál soupeř, který minulé hrací kolo vyprovodil Lužnou dvanácti góly. Domácí celek tak nečekalo nic jednoduchého, což se potvrdilo. Zbytečné chyby v defenzivě tak připravily domácí béčko o body a pro Tatran se jednalo o pohodlné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Vyrovnaný začátek zápasu převážili na svou stranu hosté tím, že po chybné rozehrávce na domácí straně se dostali do rychlého brejku. Ten táhl Hájek, který přesným pasem našel J. Beneše a ten se nemýlil - 0:1. Zavidovská rezerva se také přihlásila o slovo. Několik střeleckých pokusů se ale neujalo, buď byl na svém místě Dunaj nebo byla střela zblokována. Následoval další únik hostí, na jehož konci byl před bezmocným Štillerem s pohotovým zakončením Hájek - 0:2.

 

B-tým Tatranu se nadále dostával do svého soupeře. Několik centrů domácí rezerva odvrátila. Po jednom takovém se dostal odražený míč k Emelianovovi, který technickou střelou navýšil vedení - 0:3. Zavidov šel dále naproti kontaktní brance, ale recept na soupeře nenašel. A jelikož to v zadních řadách skřípalo, přišel další trest, pod který se přesnou hlavičkou podepsal Hájek - 0:4. A to stále nebylo v prvním poločase vše. Poslední slovo si vzal J. Beneš, který naskočil na centrovaný míč a uzavřel skóre úvodního dějství - 0:5.

 

 

Čestný gól Sekyry

Na domácím týmu byla vidět snaha se zápasem něco udělat, ale obranná řada Tatranu fungovala kompaktně a veškeré snahy soupeře dokázala eliminovat. Po hodině hry se přeci jen Zavidov dočkal. Jelínek vnikl do šestnáctky, kde byl nedovoleně zastaven. Míč si vzal Sekyra a nemýlil se - 1:5. To bylo ale ze strany zavidovské rezervy vše. Ve zbytku utkání si oba celky vypracovaly zajímavé pozice, ze kterých padla jediná branka. V poslední desetiminutovce završil svůj hattrick J. Beneš - 1:6.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Miroslav Skoupý, obránce:

TJ Tatran Rakovník B
Marek Kučera, obránce: My jsme více drželi míč a Zavidov hrál na brejky. Dvakrát byl na začátku nepříjemný závar před naší brankou, který jsme přečkali. Kdyby Zavidov oba závary proměnil, tak to bude úplně jiný zápas. Myslím si, že to asi bylo klíčové. Nakonec jsme šli do vedení a pak už si to hlídali. Zavidov měl hodně nepřesností, některé góly nám hodně ulehčil.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - D. Devera [-] (46. L. Šíma [-] ) , R. Samson [-] , D. Štiller [-] , J. Kraus [-] (46. A. Kraus [-] ) , J. Jelínek [-] , A. Sekyra [-] , M. Skoupý [-] , J. Hanych [-] , M. Zuda [-] , E. Pšenička [-] (73. R. Štiller [-] )

TJ Tatran Rakovník B
A. Dunaj [-] - A. Emelianov [-] (87. A. Beneš [-] ) , M. Hájek [-] , L. Dolák [-] (46. F. Vojtek [-] ) , J. Beneš [-] , M. Kučera [-] , D. Culacovschi [-] , O. Jelínek [-] , M. Toráč [-] , J. Jiřík [-] , P. Koucký [-]

ŽK: 2. J. Jelínek , 15. M. Zuda , 50. M. Štiller - 32. L. Dolák , 86. A. Emelianov , 87. J. Jiřík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - VODRÁŽKA Tomáš, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Velmi těžké utkání na tipování, záleží v jakých sestavách oba týmy nastoupí. Více se přikláním k výhře domácích.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů