V. Prokop 72.
P. Šnídl 88. (p.)
A. Hlavsa 90. (vl.)
3:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Městečku sklapla Csaplárova past


Branky


72. V. Prokop , 88. P. Šnídl (p.) , 90. A. Hlavsa (vl.) - 23. R. Polášek , 30. T. Vodrážka (p.)
11

Oba týmy po minulém hracím kole chtěly dát zapomenout na nepovedený zápas, zejména pak Olešná. Městečko nezvládlo ve slepené sestavě okresní derby v Pustovětech, jeho soupeř pro změnu doma vybouchl s Řevničovem. V Ohnivec aréně to měla Olešná skvěle rozjeté, ale pak přišla pověstná Csaplárova past a zápas nabral úplně jiný směr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešná zadělala na výhru

Olešná dala od úvodní minuty zapomenout na nepovedené minulé kolo a v utkání s Městečkem získala převahu. Utkání bylo spíše o soubojích než o fotbalové kráse, ale i tak tomu někdy bývá. Jako první se prosadili hosté, když chybu v rozehrávce zadních řad po povedené kombinaci potrestal R. Polášek - 0:1. Běžela 30. minuta a Olešná měla po nedovoleném zákroku Juna k dispozici pokutový kop. Míč si postavil Vodrážka a nemýlil se - 0:2. Hosté tak měli do druhého dějství velmi slušný náskok. Zápas nenabídl příliš šancí, a tak se šlo do kabin za neměného skóre.

Městečko nakoplo vyloučení

S velkou pravděpodobností zazněl o poločase v kabině Olešné fotbalový pojem "Csaplárova past". A co to vlastně znamená? Každý fotbalista nebo fotbalový příznivec by to zkrátka měl znát, ale kdyby náhodou... Csaplárova past je pojem označující situaci ve fotbale, kdy po poločase jedno mužstvo vede 2:0 a myslí si, že to půjde zkrátka samo. Přijde ztráta koncentrace a toho využije soupeř, který zápas vyrovná nebo dokonce otočí ve svůj prospěch. A právě tohle byl případ svěřenců Zdeňka Vopata.

 

Úvodní čtvrt hodina druhého dějství nenabídla nic podstatného, hosté pokračovali ve své převaze a kontrolovali hru. V 62. minutě viděl za svůj nevybíravý zákrok Tvrz z kapsičky sudího Svobody rovnou červenou kartu a Ohnivci kromě dvougólového manka měli na hřiště o jednoho muže méně. Olešná jakoby se spokojila s dvougólovým vedením a ve své hře polevila, vlastně přestala skoro úplně hrát.

 

Vážení čtenáři, Csaplárova past opravdu sklapla... V 72. minutě se do míče ne tak úplně ideálně opřel Prokop, ale jeho střela se štěstím skončila v síti - 1:2. Čas plynul a Ohnivci cítili šanci na vyrovnání. Běžely poslední minuty utkání a přišel nedovolený zákrok v hostující šestnáctce na Rybu. Pokutový kop na sebe vzal Šnídl a proměnil - 2:2. Šokující zvrat byl dokonán v nastavení. Centr z levé strany chtěl odvrátit hlavou Hlavsa, ke vší smůle ale skončil míč za Procházkou a bylo hotovo - 3:2.

 

Galerie od autora z utkání ke shlédnutí také ZDE.

 



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Zápas to nebyl moc pohledný, ale se šťastným koncem pro nás. Prohrávali jsme po chybě v obraně, druhý gól jsme dostali z penalty. Ve druhém poločase jsme šli po vyloučení Tvrze do deseti, příliš se nám nedařilo, ale vrátili jsme se do hry. Po šťastném gólu Prokopa jsme měli k dispozici penaltu a bylo vyrovnáno. V závěru si Olešná dala vlastní gól a bylo z toho vítězství. Zápas moc šancí nepřinesl, byla k vidění bojovná hra.

FC Olešná
Jakub Procházka, záložník: V prvním poločase jsme byli lepší a vedli jsme o dvě branky. Od 60. minuty jsme úplně přestali hrát. Paradoxně po vyloučení Tvrze mělo Městečko tlak. Snížilo, po naší chybě bylo vyrovnáno a ještě si dáme vlastní gól...



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - L. Majba [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] , T. Loder [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , M. Tvrz [-] , D. Jun [-] , T. Heger [-]

FC Olešná
P. Procházka [-] - K. Ivančík [-] (46. Z. Přibík [-] ) , P. Bučák [-] , A. Hlavsa [-] - T. Vodrážka [-] - J. Černý [-] - J. Procházka [-] , M. Polášek [-] , R. Polášek [-] , V. Kašpar [-] , L. Vrbata [-]

ŽK: 19. V. Prokop , 30. D. Jun , 71. T. Heger , 85. J. Kučera , 88. M. Kebrle - 13. J. Procházka , 72. L. Vrbata . ČK: 62. M. Tvrz .
Hráči zápasu: L. Majba , T. Heger , J. Urban - T. Vodrážka , P. Bučák .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: SVOBODA David - GEBHART Aleš (N), FIEDLER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oba celky se zatím celkem trápí, hosté v tom budou pokračovat i nadále.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza