3:2
(3:1)
29. F. Skoupý
66. J. Husák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Řevničov prospal začátek a to se mu stalo osudným


Branky


15. J. Vrábík , 25. T. Šíma , 33. R. Čihař - 29. F. Skoupý , 66. J. Husák (p.)
11

Fotbalisté Kněževsi přivítali po hubené výhře v Roztokách namlsanou řevničovskou Spartu, která se minulé hrací kolo doslova rozvášnila a vyprovodila Olešnou na jejím hřišti osmi góly. Toho se ale domácí nezalekli. Využili špatného začátku svého soupeře a po konečném hvizdu se mohli radovat, i když druhý poločas stál hodně sil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabý řevničovský poločas

Řevničov po minulé hitparádě na Olešné zřejmě čekal, že to půjde samo. Fotbalisté Kněževsi ale vyslovili jasné ne! V 15. minutě se postavil k přímému kopu ze slibné pozici Vrábík a ukázal, jak má vypadat správně kopnutý přímák - 1:0. O deset minut později bylo na domácí straně ještě veseleji. Po individuální akci se prosadil Šíma - 2:0. Krátcé poté dovolila Kněževes chybou v zadních řadách vrátit se soupeři do zápasu. Pod zaváhání se gólově podepsal F. Skoupý - 2:1.

 

Kněževes ale nedovolila obrat a nadále se tlačila do šancí. Po půl hodině hry se dostal k odraženému míči R. Čihař a střelou do šibenici vrátil týmu dvougólový náskok - 3:1. Ten mohl být ještě navýšen. Na Peterku postupoval R. Čihař nebo Šíma, ale zkušený brankář svůj tým podržel. Ve 37. minutě nahradil kapitána Urbanoviče velezkušený Beneš, který vnesl do hry hostí řád. Řevničovu první poločas hrubě nevyšel, a tak musel ve zbytku zápasu dotahovat dvougólové manko.

 

 

Kněževes vítězství udržela

Druhý poločas nabídl jiný obraz hry. Domácím postupně docházela šťáva a byl to Řevničov, který byl více na míči a tlačil se za kontaktní brankou. Zbytek utkání tak byl pro Kněžěves otázkou vytrvalosti a vůle. Z brejku mohl definitivně rozhodnout Šíma, ale nedal. Po hodině hry odpískal sudí Beneš k nevoli domácích pokutový kop, který proměnil Husák - 3:2. Hosté byli zpět ve hře a dále si vytvářeli tlak. Domácí ale hrozili z brejků. Z jednoho takového mohl klid na kopačky přinést Fiška, ale také nebyl úspěšný. Čas plynul a Řevničov bušil do svého soupeře. Domácí ale závěrečný tlak ustáli a za vydání se ze všech sil brali plný počet bodů.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: První poločas jsme byli lepší a dostali se do dvougólového vedení. Nedorozuměním v zadních řadách jsme ale dovolili soupeři snížit. Řevničov neměl ideální první poločas. My měli další šance, ze kterých jsme přidali třetí gól. Druhý poločas jsme fyzicky odešli, měli jsme do toho vynucená střídání. Poslední půl hodiny nás soupeř tlačil a podařilo se mu z penalty snížit. My jsme se z našich brejků neprosadili. Tlak soupeře jsme ustáli a vítězství jsme dokázali udržet.

SK Sparta Řevničov
Adam Trejbal, záložník: Do zápasu jsme vstoupili velmi špatně, kdy jsme jako obvykle zaspali začátek a po dvaceti minutách prohrávali o dvě branky. Problémy nám dělali hlavně individuální schopnosti mladých a rychlých hráčů z Kněževsi. Druhá polovina už byla povětšinou v naší režii, kdy jsme dokázali soupeře zatlačit na jeho půlce. Podařilo se nám bohužel jejich náskok snížit jen o gól. Sudí měl velmi těžkou úlohu pískat toto celkem vyhrocené utkání, ale to já mám rád.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - L. Fiška [-] , L. Vondruška [-] (57. J. Kříž [-] ) , J. Vrábík [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , T. Šíma [-] (64. P. Čihař [-] ) , J. Kučera [-] , P. Kollár [-] , P. Komžik [-] (27. T. Kejla [-] )

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , J. Urbanovič [-] (37. M. Beneš [-] ) , L. Přibyl [-] (79. P. Kohout [-] ) , L. Skoupý [-] - J. Fujera [-] (4. V. Kapr [-] ) , J. Murčo [-] , J. Husák [-] , L. Vait [-] - F. Skoupý [-] , A. Trejbal [-] -

ŽK: 42. J. Plaček , 45. J. Kučera , 86. R. Hertl , 90. J. Vrábík - 30. A. Trejbal , 44. L. Vait , 82. J. Peterka .
Hráči zápasu: T. Šíma , J. Vrábík - L. Vait , J. Husák , J. Peterka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Petr - MIKSA Miroslav (N), PICHRT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Řevničov si minulé kolo zastřílel. Uvidíme, zda si nějaké náboje nechal i na toto utkání.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích