0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština doufá v lepší zítřky


Branky


0

Rezerva Leštiny opět prohrála. Tentokrát si doma neporadila se Sobíňovem, proti kterému se neprosadila ani střelecky. Její trenér Jiří Piskač už je hlavně rád, že podzimní část soutěže už je u konce a doufá, že přes zimu se dá tým hlavně zdravotně do pořádku. Sobíňov se díky třem bodů posunul v tabulce na osmé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština B
Jiří Piskač, trenér: „První branka jde na vrb našeho gólmana a pak samozřejmě přišel závěr zápasu, což je naše slabost a už to bylo o dvě branky. My jsme ani moc šancí neměli, byly to jen střely z dálky. Dokonce jsme měli i dvě posily z áčka, ale nebylo to nic platné. Jsem rád, že podzim už skončil. Uvidíme, co bude na jaře. Doufám, že se všichni nebo alespoň většina marodů uzdraví. Je to zkrátka zmar.“




Sestavy


TJ Sokol Leština B
P. Kubát [-] - Š. Drahokoupil [-] (75. M. Reichman [-] ) , L. Reichman [-] , D. Hospodka [-] , R. Kšíkal [-] - Š. Zatočil [-] , M. Proněk [-] (46. T. Vacata [-] ) , M. Forejt [-] , L. Aubrecht [-] - L. Sobek [-] , P. Břešťál [-] (46. P. Břešťál [-] )

TJ Sokol Sobíňov
P. Veselý [-] - M. Vopršal [-] , T. Štěrba [-] , V. Starý [-] , O. Vopršal [-] - M. Ondráček [-] , J. Petruželka [-] (84. M. Kučera [-] ) , D. Říčan [-] , M. Hochman [-] (46. S. Ondráček [-] ) - J. Hečko [-] , T. Zrzavý [-] (77. D. Vrána [-] )

ŽK: 41. L. Reichman - 34. T. Štěrba .
Hráči zápasu: L. Reichman - M. Ondráček , J. Hečko .
Místo: Leština. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bohuněk Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.