Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 13:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov po debaklu v Pavlíkově přerušil vítěznou sérii Kroučové


Branky


13

Kroučová dlouho nebodovala, ale poté získala šňůru tří vítězných zápasů v řadě. Janov chtěl odčinit debakl s Pavlíkovem, ale na domácí půdě ho nečekalo vůbec nic lehkého. To se potvrdilo, když šli hosté do vedení. Domácí ale nepřipustili překvapení, zápas otočili a pavlíkovskou nadílku odčinili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Husák vystřelil vedení

Janov měl od začátku zápasu více míč na svých kopačkách a dostával se do svého soupeře. Svou aktivitu ale v úvodní branku nepřetavil, a tak udeřilo na druhé straně. Kail byl ošetřovaný, tudíž byli domácí v početní nevýhodě a navíc se dopustili zaváhání, které potrestal Husák - 0:1. Překvapivé vedení Kroučové tak bylo na světě. Janov šel za vyrovnáním, kterého se dočkal ve 38. minutě. M. Bradáč našel přízemním centrem Houdu a ten zařídil poločasovou remízu - 1:1.

Janov si došel pro výhru

Druhý poločas tak byl pro oba týmy zcela otevřený. Janov byl stále více na míči a povzbuzen vyrovnávací brankou si chtěl vzít vedení na svou stranu. To se podařilo v 53. minutě, kdy se po rohovém kopu Konvalinky trefil Frühauf - 2:1. Kroučová ale ukázala, že její zlepšení není náhodou a odmítala svou vítěznou šňůru přerušit. V téže minutě dokázali hosté vyrovnat, když se po centru Řehoře, který dostal až příliš prostoru po autovém vhazování, hlavou prosadil Kováčik - 2:2.

 

To bylo ale bohužel pro hosty vše. Janov zařadil vyšší rychlostní stupeň a svého soupeře přehrával. O čytři minuty později bylo vedení zpět na domácí straně. Houda vyslal do samostatného nájezdu Konvalinku, který nezaváhal - 3:2. Další odpověď v podobě druhého vyrovnávacího gólu hosté nenašli, a tak si poslední slovo vzali domácí. V 75. minutě se po závaru v pokutovém území trefil Frühauf a bylo hotovo - 4:2. Janovský střelec tak nemusel litovat svých neproměněných šancí během utkání, protože jeho dvě gólové trefy byly vítězné. Janov si své vedení pohlídal a vítězná šňůra Kroučové byla přerušena.

 

Galerie od Kateřiny Jaššové.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Kroučová vyhrála tři zápasy v řadě a my jsme minulý zápas dostali debakl v Pavlíkově, takže jsme věděli, že musíme být na pozoru. I když to výsledkově nevypadá, tak zápas jsme měli ve své režii. Góly jsme dostali po našich chybách a vytvářeli jsme si spoustu šancí, bohužel zase trošku vázla koncovka. Kromě těch dvou gólů, co jsme dostali, si nevybavim žádnou velkou šanci Kroučové.




Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - M. Bradáč [-] , O. Frühauf [-] (89. J. Koukal [-] ) , R. Konvalinka [-] , F. Houda [-] (79. M. Marhevský [-] ) , J. Kail [-] , J. Linc [-] (85. M. Dohnal [-] ) , J. Bečirovič [-] , J. Koukal [-] (89. J. Vomastek [-] ) , P. Bradáč [-] , A. Alijevič [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - V. Břicháček [-] , V. Malecký [-] , J. Husák [-] (46. M. Řehoř [-] ) , R. Janek [-] , J. Škuthan [-] , D. Čapek [-] , J. Rais [-] , J. Pohlot [-] (70. A. Mildorf [-] ) , J. Kováčik [-] , P. Linc [-]

ŽK: 54. R. Janek , 56. D. Čapek .
Hráči zápasu: O. Frühauf , F. Houda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TICHÝ Martin - KOZÁK Lubomír, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Janov zvládá utkání proti týmům, které jsou v tabulce pod ním. Stejně tak to bude s Kroučovou.

Tip: remíza

Kroučová má za sebou sérii vítězství. Naopak Janov prohrál vysokým rozdílem s pavlikovem. Věřím že Kroučová uloupí bod.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích