L. Rohla 70.
T. Marek 79. (p.)
L. Rohla 80.
3:3
(0:1)
17. T. Marek (vl.)
60. M. Drbota
90. M. Erba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivá remíza Hostoňské rezervy proti Jedomělicím


Branky


70. L. Rohla , 79. T. Marek (p.) , 80. L. Rohla - 17. T. Marek (vl.) , 60. M. Drbota , 90. M. Erba
2

Jako horký favorit nejen zápasu, ale celé soutěže vstoupilo béčko Sokola Hostouň k dalšímu utkání skupiny A 1.B třídy Středočeského kraje. Zápas byl však pravděpodobně znečně divočejší než domácí předpokládali a výsledkem bylo dělení bodů. Pro Jedomělické šlo v šestém hraném utkání této sezony o čtvrtou remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól určil osud prvního poločasu

Útočně naladěni vstoupili hráči Hostouňské rezervy do začátku zápasu. Několik snah o založení útoku v prvních minutách zápasu si však Jedomělická obrana pohlídala a byli to tak překvapivě hosté, komu se podařilo poprvé vsítit branku.  

Po akci Bohumila Mrštiny jeho pokus nešťastně tečoval domácí Tomáš Marek, jehož omyl skončil vlastním gólem za zády Tadeáše Ondřejíčka. 

 

Zbytek první půle se již oherál hlavně ve znamení obran. Jedomělická reprezentovaná hlavně skvěle bránícími stopery Matějem Erbou a Danielem Sirůčkem již vyrovnání nedovolila, domácí vedená Václavem proškem a Markem Dědečkem zase nedovolila žádné další překvapení. 

 

Po první půli se hrálo 0:1

Jiný fotbal od 60. minuty

Jako na dvou rozdílných utkání si museli přijít fanoušci přítomní v Hostouni, když sledovali počínání obou týmů v průběhu prvního poločasu a v prvních patnácti minutách toho druhého, takticky zaměřený zejména na obranu a následně zbytek zápasu. 

 

Právě v 60. minutě nalezl hostující Martin Drbota skvěle stojhícho Martina Zahradníka, který zamířil přesně. Trochu překvapivě tak hosté vedli 0:2. 

Takový výkon proti toho času lídrovi soutěže stojí fotbalisty mnoho sil a v následujících minutách se to začalo projevovat i na Jedomělických. Hostouň B naopak začala tlačit a v následné deseti minutovce byla na jejích fotbalistech patrná chuť ještě ze zápasem něco udělat. 

Přesně deset minut po Zahradníkově brance se jako nezastavitelný uragán prohnal hostující obranou Lukáš Rohla a snížil na 1:2 

 

V 79. minutě se opět protnuly osudy nešťastného střelce vlastního gólu ze 17. minuty a jeho hostujícího ''asistenta''. Bohumil Mrština si totiž ve vápně počínal nedovoleně a Tomáš Marek tak zamířil k označníku penalty. Pokutový kop následně proměnil a Hostouňské béčko tak vyrovnalo. 

 

Již o minutu později se opět prosadil domácí Lukáš Rohla a Hostouň se tak dokonce dostala do vedení 3:2. Bod z vydařeného zápasu pro hosty však ještě v 90. minutě zachránil po akci Martina Jandy Pavel Erba.

 

Sokol Hostouň ''B'' - TJ Sokol Jedomělice 3:3



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Instagramový účet Jedomělic: I přes početné absence jsme tento složitý venkovní dvojboj zvládli, avšak bodů je stále málo. V neděli s Lubnou již půjde o hodně.



Sestavy


Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - V. Prošek [-] (71. J. Inneman [-] ) , M. Dědeček [-] , D. Jansa [-] , J. Krejsa [-] (65. M. Hlava [-] ) - M. Hlaváček [-] , P. Študent [-] , A. Michalec [-] (86. J. Černý [-] ) , T. Bureš [-] , T. Marek [-] - N. Onu [-] (46. L. Rohla [-] )

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - J. Paluba [-] , M. Drbota [-] , M. Zahradník [-] , K. Ševčík [-] , P. Vicenec [-] (38. M. Janda [-] ) , F. Milfait [-] , M. Erba [-] , B. Mrština [-] , D. Sirůček [-] , R. Nedvěd [-]

ŽK: 78. J. Paluba , 79. B. Mrština .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NELIBA Vladislav - PAGÁČ Tomáš, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích