1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelahozeves vyloupila domácí Sedlec


Branky


4

Před výtečnou diváckou kulisou se Sedlec představila v prvním domácím utkání podzimní části I.A třídy skupiny A proti Nelahozevsi. Zápas to byl vyrovnaný a asi by mu více slušela remíza, nicméně domácí ze svých šancí nedokázali vstřelit víc než jeden gól a tak je Sedlec opět bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas z obou stran

V úvodu se mužstva oťukávala a hrálo se spíše ve středu pole. Tam se ovšem oběma mančaftům dařilo tak nějak po vápna a jediné příležitosti si spíše vypracovaly po dlouhých nákopech do stran na nabíhající záložníky. Hosté měli v prvním poločase asi více střel na branku ze hry, nicméně se prosadili po trestném kopu ze strany, který zahrával Luboš Krejza. Na centr se nejvýše dostal záložník hostí a uklidil míč přesně k tyči. My jsme mohli vyrovnat za pár minut, nicméně po přiťuknutí Všetečky mířil Davídek hodně mimo. Další příležitost měl hlavičkující Hájek, nicméně nakonec hlavička byla příliš slabá, aby nelahozevského brankáře mohla ohrozit. Radovat se z vyrovnání mohli až těsně před poločasem, kdy trio Prchlík-Davídek-Hájek spustilo vysoký presink, kterým donutilo stopera k chybě a důrazný Hájek si perfektně poradil a zakončil do branky. Následně se mohla Sedlec ujmout vedení, když do samostatného úniku šel Davídka Všetečka, jenže ten měl nakonec balon na dlouhou nohu a tak jen nastřelil dobře vyběhnuvšího brankáře hostí.

Nezáživný zápas rozčísla penalta

Ve druhém poločase to bylo opět vyrovnané, fotbalovější byli asi hosté, nicméně vážných ohrožení branek bylo jako šafránu. A tak utkání nakonec rozhodla 62. druhá minuta, kdy byl z dost přísně vyloučen gólman Nerad, když chytil míč na hranici vápna, což bylo posouzeno hlavním jako mimo vápno. Do branky se postavil kapitán Prchlík a nutno podotknout, že podal jistý výkon. Co naplat, v deseti už se domácí v podstatě jen bránili a se vzrůstajícím počtem standardních situací se zvyšovalo riziko chyby ve vlastním vápně. Ta jediná přišla po trestném kopu ze strany, kdy neuhlídali nabíhajícího Janovského na zadní tyči a bylo to 1:2. Bojovalo se až do konce a když hosté nevyužili další brejky ke zvýšení skóre, tak nakonec se mohli v poslední minutě radovat domácí. U brankové čáry byl faulován Davídek, míč poslal do vápna Kaňka, po jednom odrazu se míč dostal na spojnici břevna s tyčí, odrazil se k Ratajovi, jenž ovšem ze dvou metrů přestřelil.

 

 

Autor: Michal Davídek



Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , J. Kabíček [-] , M. Kaňka [-] , M. Raček [-] - V. Kabíček [-] (64. O. Rataj [-] ) , Z. Všetečka [-] , M. Prchlík [-] , T. Pištěk [-] - M. Hájek [-] , M. Davídek [-] -

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - M. Pekárek [-] , J. Holý [-] , J. Kučera [-] (83. R. Kochman [-] ) , L. Krejza [-] (90. L. Votruba [-] ) , D. Valda [-] , O. Kučera [-] , Z. Kratochvíl [-] , A. Janovský [-] (92. P. Rieger [-] ) , J. Vorel [-] , J. Emmer [-]

ŽK: 28. J. Kabíček , 30. T. Pištěk , 41. M. Hájek - 25. D. Valda , 59. J. Kučera , 68. J. Emmer , 69. A. Janovský , 88. Z. Kratochvíl . ČK: 62. F. Nerad .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: BOČEK Michal - HES Filip, HLAVNIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Zelinka

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: výhra domácích

Zápas 50/50 z mého pohledu. Po prvním kole bych zřejmě měl věřit více hostům, ale tuším těsnou výhru domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích