V. Bubla 43.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 16:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Velim nadále bez ztráty bodu


Branky


43. V. Bubla - 31. R. Vocel , 35. R. Vocel , 73. P. Šourek
2

SK Polaban Nymburk v nedělním zápase dvakrát dotahoval na Komárov, ale po třetí se to už nepovedlo a prohráli 2:3. Na domácí půdě ve vloženém úterním 15. kole přivítali FC Velim. FC Velim ve svém víkendovém zápase dokázali s přehledem a vysoko porazit rezervu Povltavské FA 5:1, ikdyž první poločas nebyl podle jejich představ. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Robin Vocel

Jasným favoritem na vítězství v tomto zápase byli hráči hostujícího celku, kteří prochází soutěží zatím bez bodové ztráty. Hned v 5. minutě se dostal do obrovské šance hostující Adam Náděje, ale brankář domácích Bogdan Petrovič se stihl včas přemístit a jeho pokus vyrazit. První branku utkání vstřelil hostující Robin Vocel ve 31. minutě a hosté vedli 0:1. Netrvalo dlouho a Robin Vocel vstřelil svůj druhý gól v utkání a trefil se na 0:2 v 35. minutě. Domácí dokázali do poločasu ještě snížit poté, co ve 43. minutě krásnou střelou vnějším nártem Vojtěch Bubla obstřelil vše co stálo před ním a míč zapadl hezky za tyč, 1:2. Do poločasu už jiná branka nepadla, ale domácí se nepoložili po dvou brankách Vocela a dokázali snížit a udržet si tak naději do poločasu druhého.

Hosté odskočili po brance Šourka

Druhý poločas začal a hosté si vzali tempo zápasu do režie a drželi míč na svých kopačkách. Domácí hráči SK Polabanu Nymburk nebyli bez šance na vyrovnání skóre utknání, jenže jim ve finální fázi chyběla potřebná přesnost. Obrovskou šanci měli na druhé straně hřiště hosté. Míč se odrazil k Janu Kukalovi, ale ten v obrovské příležitosti netrefil míč dobře a branku úplně minul. Hostujícímu celku se povedlo odskočit na rozdíl dvou branek poté, co v 73. minutě vstřelil gól Petr Šourek a navýšil vedení svého týmu na 3:1. Na tento stav už domácí nedokázali odpovědět brankou a tak zápas skončil 1:3 ve prospěch favorita utkání FC Velim, který nadále prodlužuje svojí výherní šňůru. 



Sestavy


SK Polaban Nymburk
B. Petrovič [-] - P. Hobík [-] , T. Hoffmann [-] , J. Bartoš [-] , V. Bubla [-] , R. Novotný [-] , L. Nepovím [-] (63. R. Jarschel [-] ) , M. Kotek [-] , M. Čuřík [-] (46. P. Mejzr [-] ) , O. Drobný [-] (81. D. Wiehl [-] ) , V. Herčík [-]

FC Velim
D. Dejmek [-] - P. Šourek [-] , R. Vocel [-] (63. T. Němec [-] ) , D. Záhora [-] , J. Jícha [-] (86. J. Věříš [-] ) , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] , T. Kmoch [-] (89. M. Kasal [-] ) , A. Náděje [-] , O. Martikán [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 38. M. Čuřík , 40. O. Drobný , 78. V. Herčík , 91. R. Jarschel .
Hráči zápasu: V. Bubla - R. Vocel .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: BOČEK Michal - HES Filip, HUBIČKA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů