2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 10:15

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov v roli nepříjemného soupeře pro Klíčany


Branky


3

Hráči TJ Klíčany přivítali na domácím hřišti FK Komárov a chtěli navázat na vítěznou vlnu, která se jim daří držet a přidat další skalp do své sbírky. Čekal je ale silnější soupeř než v předchozím kole a ten chtěl využít toho, že Klíčany nejsou v úplné herní pohodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka až ke konci první půle

Lépe vstoupili do utkání hráči Klíčan. Už ve 3. minutě si vypracovali rohový kop, který dokázala obrana Komárova na dvakrát odhlavičkovat, ale jen za hranici pokutového uzemí, kde se míče zmocnili domácí a po střele zpoza vápna se k míči dostal Kalaš, který do prázdné branky nahrával Jeslínkovi, ale byl lapen v offsidovém postavení a jeho branka do prázdné branky tak nemohla být uznána. V 9. minutě brankář Fiala vyrazill krásnou střelu, kterou vyslal Bežó směrem do šibenice a Komárov tak zahrával rohový kop. První branka utkání padla ve 42. minutě, kdy Barták po narážečce ve vápně přihrával pod sebe na Kalaše a ten už to měl jednoduché a poslal domácí ke konci první půle do vedení 1:0. Komárov měl slibnou šanci, kdy po střele ze střední vzdálenosti Fiala míč vyrazil a následně zlikvidoval i dorážku na roh. První poločas ale skončil lépe pro domácí Klíčany.

Druhá branka a s ní klid na kopačkách

Druhý poločas byl dlouho vyrovnaný. Oba týmy měly náznaky šancí na vstřelení branky, ale gól z toho nepadl. Jednu ze zajímavějších situací měli hosté, kdy po průniku přes dva domácí obránce střela našla jen uprostřed brány připraveného Fialu. V 61. minutě přidal druhou branku domácích po narážečce s Jeslínkem a následné individuální akci Pozníček2:0. Tato druhá branka dodala klid na kopačky domácím hráčům Klíčan a ti i když mohli přidat branku zvítězili rozdílem dvou branek a připsali si tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: Věděli jsme, že to bude jiný zápas než v Lysé, ale i přes to jsme si od první minuty šli pro vítězství. Komárov byl nepříjemný, důrazný soupeř, ale naštěstí naše druhé poločasy jsou lepší, než ty první a druhý gól nás hodně uklidnil a výsledek už se nezměnil.




Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] (86. M. Batryn [-] ) , J. Jeslínek [-] , M. Barták [-] , P. Hájek [-] (81. T. Krimlák [-] ) , D. Minha [-] , T. Buldra [-] , A. Kraus [-] , D. Pozníček [-] , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-]

FK Komárov
D. Hejcman [-] - J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] (70. M. Hlavatý [-] ) , J. Vaníček [-] , F. Mizera [-] - P. Štych [-] (79. J. Šubert [-] ) , J. Mojdl [-] (79. A. Peták [-] ) , A. Vokáč [-] (54. T. Srp [-] ) , V. Komínek [-] , M. Pužík [-] - K. Vajs [-]

ŽK: 40. T. Buldra - 87. F. Mizera .
Hráči zápasu: D. Pozníček .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip experta: remíza

Klíčany mají výborný tým, ale Komárov umí být nepříjemný soupeř, takže zkusím překvapení a remízu.

Tip: výhra domácích