3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zranění brankáře Zajíčka, brankářem hráč z pole i červená karta pro Šourka, rozhodlo se až v druhém poločase FC Velim - SK Hřebeč


Branky


4

Zápas se vším všudy, který se jen tak nevidí. FC Velim po dvouch výhrách přivítala na svém trávníku fotbalisty SK Hřebeč, kteří si po dvou odehraných připsali jednu porážku a jednu výhru. Velim tak bojovala o třetí výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění brankáře Zajíčka

V první půli nebylo k vidnění mnoho gólových příležitostí, byla to spíše bitva dvou vyrovnaných družstev ve středu pole. Hosté se dožadovali ve 13. minutě pokutového kopu, avšak rozhodčí zákrok neviděl jako penaltový a tak se pokračovalo ve hře. V 15. minutě utkání došlo k prvnímu zranění, kdy ve vlastním vápně šel do souboje domácí kapitán Petrů do hlavičkového souboje a odnesl si z něj rozseklou hlavu. Ve 24. minutě došlo po volném přímém kopu, který zahrával domácí Kmoch k dalšímu zranění, tentokát brankáře SK Hřebeč Zajíčka, který vybíhal do souboje s Kukalem a po střetu byl odvezen do nemocnice s podezřením na zlomenou ruku. Do branky se tak musel postavit hráč s pole a tím byl Matěj Pařízek. V prvním poločase branka nepadla a do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

 

 

Čtyři branky v druhém poločase

Do druhé dokázali lépe vstoupit domácí. Vypracovali si v 47. minutě rohový kop, který zahrával Kmoch. Hosté nedokázali pokrýt oblast zadní tyče a Petrů hlavou ve své šanci proměnil a vstřelil tak první branku utkání a poslal domácí do vedení 1:0. V 58. minutě přišel moment, který se mohl stát zlomovým v tomto zápase a to druhá žlutá karta a tím pádem červená karta pro Petra Šourka. Hosté šli tak do přesilovky a měli dost času na to aby zápas otočili ve svůj prospěch. Dokázali si vytvořit tlak a být tak lepší na balónu. Jejich plán na otočení skóre jim však překazil v 73. minutě Michálek, který si vzal míč a z volného přímého kopu hezkou střelou zaskočil "náhradního brankáře" hostí. Zvýšil tak na 2:0 a pro Velim to bylo velice důležité odskočení na rozdíl dvou branek. V 76. minutě z protiútoku snížil Novák na 2:1 a dal tak svému týmu šanci bojovat o vítězství. Na 2:2 mohl těsně před koncem srovnat Melichar, avšak netrefil branku a z protiútoku pojistil na úplném konci utkání v 90. minutě domácí střední záložník Michálek, který přidal svůj druhý gól a zvýšil tak na konečných 3:1

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Tomáš Kmoch: V první půli to byla válka mezi vápny ale jinak byla vyrovnaná a bez větších šancí. Povedlo se nám jít do vedení 2:0, inkasovali na 2:1 ale pak jsme přečkali šance a tlak a Michálek stanovil skóre na 3:1.

SK Hřebeč
Jindřich Burger: Zápas byl docela vyrovnaný, řekl bych, že chvilkami jsme byli o něco lepší, bohužel pan rozhodčí asi v 15. minutě nám neodpískal penaltu, která podle nás asi byla.



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - P. Šourek [-] , D. Nejedlý [-] , J. Dudek [-] (72. T. Němec [-] ) , D. Záhora [-] , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] (82. J. Věříš [-] ) , T. Kmoch [-] (90. M. Kasal [-] ) , O. Kosina [-] , A. Náděje [-] , J. Petrů [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] (27. J. Pinkas [-] ) - J. Podaný [-] , M. Pařízek [-] , M. Mentberger [-] (55. M. Stříbrský [-] ) , A. Nadri [-] (67. O. Stříbrský [-] ) , M. Servus [-] (75. J. Janík [-] ) , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-] , J. Kotěra [-]

ŽK: 2. T. Michálek , 22. P. Šourek , 53. J. Dudek , 75. D. Záhora , 90. M. Drápela - 21. M. Novák , 81. O. Stříbrský , 90. M. Stříbrský . ČK: 58. P. Šourek .
Hráči zápasu: T. Michálek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tvaroh Petr - ŠESTÁK Vojtěch, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích