Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Určic vydřelo tři body


Branky


0

Na zápase fotil a report poslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 3. října bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přeboru mezi místním Béčkem a mužstvem Ptení. V posledních dvou utkáních dokázalo Béčko doma svým soupeřům nasázet 16 branek. Vzhledem k tomu že se Ptení nachází v tabulce na předposledním místě, nabízela se otázka. Bude Béčko při střelecké chuti i tentokrát? Úvod utkání tomu nasvědčoval. Hned ve 3. minutě se Javořík otočkou uvolnil a míč z jeho kopačky skončil za zády hostujícího brankáře- 1:0. Chvíli na to Šlézar vystřelil do zámezí. V 10, minutě se mezi tři tyče netrefil z trestného kopu Vodák. Ve 13. minutě prošel přes půl hřiště s míčem na kopačkách Javořík a béčko vedlo 2:0. Po půl hodině hry pronikl do velkého vápna, kdo jiný než Javořík a jeho střelu k tyči zastavila až síť. Zatím co Javoříkovi se střelecky dařilo, druhý ostrostřelec Vodák zahodil co se dalo. Nejprve se řítil sám na gólmana a vystřelil nad branku. Pak se před něj odrazil míč od břevna po střele Hanzelky, ale opět vystřelil nad břevno. V 36. minutě si naběhl do velkého vápna na centr a ani tentokrát se mezi tři tyče netrefil. V samém závěru prvního poločasu ještě napálil míč do tyče Javořík. A mezi nevyužité příležitosti je třeba zařadit situaci, kdy se vystřelený míč  odrazil od jedné tyče do druhé tyče a zpět do pole.  Hosté byli celý první poločas v útoku zcela neškodní. Za zmínku stála pouze střela P. Nováka mimo a střela Jergla se kterou si brankář poradil.

Domácí v závěru rozhodli

Jen těžko se hledají slova, jak popsat to, co se začalo na hřišti dít po změně stran. V 50. minutě ještě střela Šmídy skončila vysoko nad brankou domácích. Chvíli na to pronikl po levém křídle do velkého vápna P. Novák a prostřelil brankáře Hýbla 3:1. Béčko se z tohoto vývoje nepoučilo a pokračovalo dál v naivním výkonu. Trest se dostavil v zápětí v podobě faulu ve velkém vápně za který byl odpískán pokutový kop, který bez problémů proměnil P. Novák. Určice rázem vedly pouze o gól. Ovšem ani to ještě nebylo všechno. Po hodině hry Ptení dokonce dokázalo vyrovnat. Vzhledem k vývoji utkání domácí značně znerozněli, přestalo se jim dařit, přibylo nepřesností. Hosté začali lépe bránit a šancí  na zvrat výsledku ubylo. Štěstí se nakonec přece jen přiklonilo na kopačky domácích. Po zdařilé kombinační akci se prosadil  Antoníček, který poslal svůj celek do vedení - 4:3. 



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Kováč [-] - M. Grulich [-] - J. Šlézar [-] , D. Javořík [-] - P. Vodák [-] - J. Antoníček [-] , T. Ježek [-] , K. Plišťák [-] , J. Hanzelka [-] , V. Krajíček [-] , J. Kouřil [-]

FC Ptení
M. Kohout [-] - M. Doležel [-] , P. Pospíšil [-] , S. Doležel [-] , O. Látal [-] , V. Šmída [-] , L. Holinka [-] , T. Nevrla [-] , V. Chlup [-] , L. Jergl [-] , P. Novák [-]

ŽK: 82. J. Vyroubal .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: JELÍNEK Michal - MLČOCH Ondřej (N), HRAZDIL Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.