4:3
(1:1)
17. M. Vrbka
78. T. Simandl (p.)
87. J. Šrutka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice-Sádek využili přesilu dvou mužů a v okresním derby porazili Želetavu 4:3


Branky


40. V. Lampíř (p.) , 47. T. Kalay , 69. M. Šimek , 75. M. Šimek - 17. M. Vrbka , 78. T. Simandl (p.) , 87. J. Šrutka
0

Zápas, ve kterém nechybělo snad nic, co můžeš fotbal nabídnout, sedm branek, dvě penalty, dva vyloučení hráči, devět žlutých karet a to celé sledovala nejvyšší návštěva kola, celých 200 diváků! Čáslavice-Sádek v okresním derby porazily Želetavu, ale byl to boj do poslední minuty. Více v našem článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas žádným brankovým hodům nenasvědčoval

První poločas se oba celky teprve střelecky rozehřívaly, hlavní úlohu tak prozatím převzal hlavní rozhodčí, když během pěti minuty rozdělil hostujícím hráčům tři žluté karty, když ukázal kartonek s touto barvou postupně Simandlovi, Kabelkovi a Jičínskému. Nejen že tak hosté rychle vedli na obdržené žluté karty, ale po rychle rozehraném přímém kopu uprostřed hřiště se míč dostal na vápno ke zcela neobsazenému Michalu Vrbkovi, který tak poslal Želetavu v 17. minutě do vedení. Potom se hrálo povětšinou mezi vápny a nikdo se nemohl dostat do nějaké větší šance. Ve 40. minutě se k míči ve vápně Želetavy dostal domácí Kalay, jeden z hostujích obránců do tělem odstavil od míče, ale rozhodčí Beránek nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. Ten bezpečně proměnil Lampíř a následně za přílišné oslavy dostal žlutou kartu. Do kabin se šlo tak za stavu 1:1.

V druhé půlie přibyly branky i červené karty

Hned ve druhé minutě druhého dějství, tedy v 47. minutě, se prosadil čáslavický Kalay, když dorazil do sítě vyražený pokus jednoho ze svých spoluhráčů. I v dalším průběhu to byl zejména Kalay, který společně se Šimkem zatápěl želetavské obraně. V 62. domácím usnadil hru svým vyloučením hostující stoper Kabelka, když vulgárně urazil hlavního rozhodčího, který mu nemilosrdně ukázal červenou kartu. Do sprch ho hned v 66. minutě následoval jeho spoluhráč Smetana, který za slova "Tak to teda mávni" směrem k asistentovi Stehlíkovi obdržel od hlavního rozhodčího druhou žlutou kartu, tudíž i červenou, a Želetava se tak musela bránit v devíti lidech. Přesilovku využil hned v 69. minutě Šimek, když povedeným lobem využil špatného postavení brankáře Tománka. Potom se Čáslavice dostaly do dalších dvou vyložených šancí, ale ani Šimek ani Kalay v samostatných nájezdech neuspěli. Čtvrtého gólu se tak domácí dočkali v 75. minutě, když to byl znovu Šimek, který využil přesného centru Rygla z levé strany a napálil míč z první do sítě. Vypadalo to, že je definitivně rozhodnuto, ale Želetava se ještě nevzdala. V 78. minutě zahrál domácí obránce Klika ve vápně rukou a z nařízeného pokutového kopu snížil na 4:2 Simandl. Naději na body ještě hostům vykřesal v 87. minutě Šrutka, který doklepl do sítě míč po pěkně zahrané standardní situaci. Více však už hosté nestihli a v nervózním utkání tak podlehli 4:3. Po bídném začátku tak Čáslavice-Sádek stoupají tabulkou, když se bodově srovnaly právě se Želetavou na sedmém a osmém místě.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Antonín Plichta, vedoucí Čáslavic-Sádku: Utkání rozhodla nedisciplinovanost hostí . Za bojovnost zaslouží pochvalu celé mužstvo, za stavu 4:1 jsme měli utkání zvládnout lépe, ale i tak je vítězství velmi cenné.

Sokol Želetava
Pavel Dvořák, trenér Želetavy: Počítali jsme s tím, že v Čáslavicích budeme hrát proti dvanácti. Hráče jsme na to upozorňovali, ale i tak to nezvládli. Zápas jsme si prohráli nedisciplinovaností a tím to soupeři i rozhodčím usnadnili. Chtěli jsme hrát fotbal, ale místo toho dostaneme během první čtvrthodiny tři žluté. Pak jsme se víc věnovali rozhodčímu, který využil toho, že mu hráči něco škaredého řekli. Až teprve v devíti jsme hráli lépe a mohli i vyrovnat, ale v takovém počtu se zápas těžko otáčí. V jedenácti byla hra z naší strany špatná. Kdybychom hráli, jak umíme, nemohli jsme prohrát. Po zápase dostal ještě červenou Malík. A ta vyloučení mě mrzí víc než porážka venku.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - P. Mai [-] , T. Kalay [-] , J. Kacetl [-] , M. Šimek [-] , P. Kurtin [-] , M. Busta [-] , M. Zikmund [-] , T. Rygl [-] , V. Lampíř [-] , P. Klika [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - D. Jičínský [-] , M. Kabelka [-] , J. Šrutka [-] , T. Polenda [-] - M. Vrbka [-] , M. Vrbka [-] , M. Malík [-] , M. Čurda [-] - J. Smetana [-] , T. Simandl [-]

ŽK: 40. V. Lampíř , 49. P. Kurtin , 63. T. Rygl , 89. T. Kalay - 11. T. Simandl , 14. M. Kabelka , 18. D. Jičínský , 48. J. Smetana , 62. M. Tománek . ČK: 62. M. Kabelka , 66. J. Smetana .
Hráči zápasu: M. Šimek .
Místo: Čáslavice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - TOMÁŠEK Oldřich, STEHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.