0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice vezou výhru z Koněšína


Branky


15

Rokytnice si přivezla výhru z Koněšína, který zůstal nadále bez bodového zisku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili

V Koněšíně se představili fotbalisté Rokytnice. Oba celky v posledním zápase prohrály, takže si chtěly určitě spravit reputaci. Zvláště Rokytnice chtěla odčinit domácí debakl od Vladislavi. Naposled se oba soupeři utkali před dvěma roky, kde jasně dominovala Rokytnice po výhře 5:0. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu se hostujícímu týmu skvělé povedl, když již ve 13. minutě musel domácí gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny Petr Hronek - 0:1. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali ve vyrovnání, ale marně . Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil. Gólmani obou týmů tak dokázali nekapitulovat a tak se zdálo, že půjdou hosté do kabin s jednogólovým vedením. Ale přišla 43. minuta a Petr Hronek svou druhou brankou v zápase stanovil poločasové skóre 0:2.

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Druhý poločas nepřinesl žádnou branku ač příležitosti ke skórování byly. Jenže pozorné obrany i brankáři obou týmů žádný obdržený gól nedopustil. Hostujícímu týmu to ale vadit nemuselo, protože si přenesli do druhého poločasu dvougólové vedení, které také nakonec s přehledem uhájil a připsali si tak tři body za výsledek 0:2.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Těší mě vítězství v tomto zápase, i když si myslím, že jsme měli vyhrát větším rozdílem. Bohužel jsme opět neproměnili spoustu stoprocentních šancí.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - P. Čermák [-] , J. Meczl [-] , O. Šibůrek [-] , M. Ševčík [-] (67. T. Konečný [-] ) , R. Badura [-] , P. Šabata [-] , L. Lazárek [-] (46. M. Janda [-] ) , M. Králík [-] , M. Konečný [-] , M. Pokorný [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Štork [-] (79. J. Kovář [-] ) , J. Veleba [-] (67. M. Dufek [-] ) , L. Hakl [-] , O. Bartejs [-] , M. Štork [-] , P. Svoboda [-] , M. Benáček [-] (56. M. Čurda [-] ) , M. Vahila [-] , P. Hronek [-] , J. Hakl [-]

Hráči zápasu: O. Šibůrek - L. Hobza , P. Hronek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KŘEN Filip - KALINA Oldřich, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že se nám podaří v Koněšíně zvítězit, ale nic jednoduchého to určitě nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza