1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť B smírně s Výčapy


Branky


15

Výčapy si odvezl že hřiště rezervního týmu Náměstě bod za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Náměšť B přivítala ve svém prvním podzimním domácím zápase těžký tým z Výčapů.Výčapy v úvodním zápase sezóny dostaly lekci od Moravských Budějovic, které je dokázaly porazit na jejich hřišti poměrně snadno 4:0. Také Náměšť svůj úvodní zápas nezvládla, když prohrála v Lipníku 4:2. Oba soupeři tak měli co napravovat. Výčapy zvítězily na podzim loňské nedohrané sezóny 3:1. Zápas se hrál za velmi teplého fotbalového počasí. Začátek zápasu se domácímu týmu skvělé povedl, když již na začátku zápasu musel hostující gólman lovit míč za svými zády,  - 1:0. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali v další střelecké zásahy na domácí straně. Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se změnil až v závěru první půle po brejkové akci hostů - 1:1.Zápas byl tak do druhé půle zcela otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze.

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Jenže ve druhé půli přišel festival neproměnených šancí a také i skvělé zákroky obou golmanů. Samozřejmě, že se oba celky snažily strhnout výhru na svoji stranu, ale koncovka byla velmi žalostná. Proto se musely oba celky spokojit pouze s jedním bodem, který zároveň byl prvním u obou týmů v této nové sezóně. 



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned z první povedené akce jsme dali branku z pokutového kopu. Poté se hra uklidnila a čekalo se na další střelecký zápis. Ten přišel ke konci prvního poločasu po rychlém brejku soupeře, kde jsme nezachytily hostující útočníky. Druhý poločas přinesl festival neproměnených brankových příležitostí a tak se nakonec soupeři rozešli remízou.




Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - S. Sedlák [-] , V. Kopuletý [-] , M. Stachovič [-] , M. Susa [-] , M. Milička [-] , F. Tomek [-] , J. Eliáš [-] , M. Anna [-] , P. Blažek [-] , M. Veselý [-]

Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - S. Renát [-] , M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , O. Pánek [-] , J. Jonáš [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , R. Zmeškal [-] , L. Jeleček [-] , R. Večeřa [-]

Hráči zápasu: F. Tomek - J. Jonáš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - FRANĚK Tomáš (N), RABUŠIC Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Těžko říct, jak se béčko Náměště sleze. I přesto by měly Výčapy s přehledem vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích