3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice utnuly neporazitelnost Jemnicka


Branky


8. M. Neumann , 16. Z. Koutný (vl.) , 56. D. Hověz - 33. F. Kříž , 79. F. Kříž
0

Druhý celek tabulky Jemnicko dorazil dnes do Jaroměřic z jediným cílem - natáhnout podzimní neporazitelnost na 11 zápasů. Záměr domácích byl opačný. Po prohře 2:5 v Humpolci si chtěli spravit chuť bodovým ziskem, nejlépe připravit Jemnicku premiérovou porážku v tomto ročníku. A to se jim také povedlo. Díky dobrému úvodu a více než půlhodinové přesilovce dokázali Jemnicko porazit 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní nástup Jaroměřic rozhodl

Začátek zápasu patřil hráčům Jemnicka. Hned ve 4. minutě se v dobré pozici ocitnul M. Křivánek, který si zpracoval míč ve vápně, ale K. Klubal v brance Jaroměřic byl na místě. Domácí se na druhé straně prezentovali hned brankově. Kapitán M. Křivánek rozehrál přímý kop, balón ještě prodloužil M. Hutař a Miloš Neumann neměl problém zakončit - v 8. minutě zčistajasna 1:0. A za dalších osm minut byli domácí příznivce ještě veselejší. Michal Křivánek poslal míč do "ohně ve vápně" a Zdeněk Koutný si vstřelil vlastní gól - 0:2. Pro hosty smolný úvod! Jemnicko se postupně oklepalo a začalo dotírat na domácího Klubala. Snížení se hosté dočkali ve 33. minutě. Po rychlém brejku se i s pomocí teče prosadil František Kříž - 2:1. Hosty kontaktní gól ještě více oživil a mohli  i vyrovnat. M. Netrda našel centrem F. Kříže, a však ten hlavou minul. Před přestávkou se připomněli i domácí. K přímému kopu se opět postavil M. Křívánek a ranou přes zeď k tyči pořádně protáhl V. Kopečka v brance Jemnicka. 

Hosty zabrzdilo vyloučení Tobolky

Druhé dějství odstartovali nadějnou příležitostí domácí. M. Neumann postupoval sám na Kopečka, ale jeho chytrý lob přelétl brankáře i branku. Rozhodující zlom v utkání nastal v rozmezí 56. a 57. minuty. Nejprve se po dalším přímáku na dvakrát prosadil domácí Daniel Hověz - 3:1. A hned v následující minutě uviděl po strkanici s P. Čermákem druhou žlutou hostující Štěpán Tobolka a Jemnicko tak čekal těžký úkol dohnat ztrátu dvou branek v oslabení. Ale pokusili se samozřejmě  o to. Dílčího úspěchu a další kontaktní branky se dočkali v 79. minutě. František Kříž si naběhl mezi stopery a bodlem poslal míč k tyči - 3:2. Závěrečná desetiminutovka  se pak nesla ve znamení hostujícího tlaku, ze kterého se však již Jemnicku nepodařilo vyrovnat a připsalo si tak první podzimní prohru. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Soupeř přijel zdravě sebevědomí, však ještě neprohrál. Ale my jsme ho dokázali v úvodu zaskočit a dvougólovým vedením na určitou dobu utlumit. Jemnicko se svojí aktivitou a kvalitou vrátilo do zápasu, ale rozhodl úvod druhé půle, kde jsme dokázali zvýšit na 3:1 a oni naopak dostali za chvilku červenou. Z toho již i přes velkou snahu a druhou branku Kříže nedokázali žádný bod vytěžit..

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: Prospali jsme úvod utkání a domácí nás za to dvakrát, byť se štěstím, potrestal. Pak jsme se zvedli a po krásné kombinaci snížili. Bohužel v úvodu druhé části jsme zase smolně inkasovali, když se to tam k útočníkům domácích několikrát náhodně odrazilo. Navíc jsme za chvíli inkasovali trochu zbytečnou červenou. V deseti jsme se sice snažili vyrovnat, ale na víc jak kontaktní gól to nestačilo. Herně to nebylo špatné, až na ten úvod. Ta prohra musela jednou přijít, a však zrovna v Jaroměřicích to být nemuselo...



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - J. Urbánek [-] , Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , F. Svoboda [-] (75. J. Stejskal [-] ) - P. Čermák [-] , D. Hověz [-] , M. Křivánek [-] , M. Hutař [-] (66. Z. Melán [-] ) - M. Neumann [-] (90. T. Hambálek [-] ) , M. Hošek [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Š. Tobolka [-] , T. Bastl [-] , J. Kincl [-] , M. Máca [-] (64. O. Frechka [-] ) - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , Z. Koutný [-] - L. Morkus [-] , F. Kříž [-]

ŽK: 7. D. Karásek , 57. P. Čermák , 68. Z. Karásek , 87. M. Hošek - 45. Š. Tobolka , 76. F. Kříž , 78. P. Tesař , 86. L. Morkus , 87. Z. Koutný , 88. T. Bastl . ČK: 57. Š. Tobolka .
Hráči zápasu: D. Karásek , M. Křivánek - F. Kříž .
Místo: Jaroměřice nad Rokytnou. Počet diváků: 172.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.