3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union doma dokázal zvítězit nad Plzencem


Branky


7

Jasným favoritem utkání byli zatím pořád ještě stoprocentní domácí, kteří se po zisku dalších tří bodů ocitli na prvním místě tabulky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

K vidění byl spíše pomalý rozjezd od domácích, čehož se snažili hosté využít a hrozili převážně z rychlých protiútoků. Bohužel pro ně nedokázali ani jeden dotáhnout do konce. Hráči Unionu byli nebezpeční především ze střel z poza vápna, ale ani jednou nedokázali prostřelit gólmana hostí. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Kotrč vystřílel domácím 3 body

Vedení se po návratu z kabin ujali hosté z Plzence díky brance Vokurky. Domácí se dočkali vyrovnání v 65. minutě, kdy po pěkné akci vyrovnal Kotrč. O pět minut později se střelou z vápna prosadil opět Kotrč. Klid domácím dodali v samotném závěru bratři Pasichnykové. Andrii našel svého bratra Bohdana, který po dvou minutách na hřišti skóroval. Tři body tentokrát zůstaly v Unionu.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Václav Stuchl (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme byli málo pohyblivý, pomalý v rozehrávce a nepřesní, soupeř naopak dobře přenášel hru a my jsme se nemohli dostat do tempa. Hrozili jsme spíše zdálky nebo ze standardek, naopak hosté podnikali nebezpečné brejky, které naštěstí nedotáhli do konce. V druhé půlce jsme začali mít optickou převahu, bohužel když jsme začali soupeře přehrávat, nabídli jsme mu po chybě obrany laciný gól. Naštěstí nás to nepoložilo a dokázali jsme zápas bojovností, vůlí a asi i lepší fyzičkou otočit.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - K. Kotrč [-] (85. O. Cajthaml [-] ) , P. Richter [-] , O. Jakoubek [-] (85. B. Pasichnyk [-] ) , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] , L. Stach [-] (10. D. Kalaš [-] ) , A. Pasichnyk [-] , A. Hořánek [-] , P. Kutný [-] , V. Chernyshev [-] (46. P. Jindra [-] )

SK Starý Plzenec
M. Hodina [-] - M. Votava [-] , S. Sibal [-] , D. Diviš [-] , J. Vaněk [-] , L. Vokurka [-] (88. J. Votík [-] ) , S. Volín [-] , M. Vaněk [-] , J. Sedlák [-] (46. V. Seman [-] ) , J. Duspiva [-] (80. P. Makovička [-] ) , F. Hyťha [-]

ŽK: 30. A. Hořánek - 36. S. Volín .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - SCHINGLER Milan, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Rybař

Expert: Marek Kračmer
Tip experta: výhra domácích

Plzenec sem viděl minulé kolo, sympatický výkon, ale 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Plzenec sem viděl minulé kolo,sympatický výkon,ale 1.

Tip: výhra domácích