Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže v prvním utkání na novém hřišti deklasovala Horní Planou


Branky


11. M. Chromý , 21. M. Tomis , 26. M. Tomis , 28. M. Pliška , 33. M. Tomis , 41. M. Pliška , 56. M. Tomis , 60. M. Tomis - 62. R. Bauer
7

V devátém kole se konečně dočkala Křemže prvního zápasu na novémm hřišti. A zdá se, že jim bude domácí hřiště vyhovovat, když první utkání vyhráli Křemežští vysoko 8:1 nad Horní Planou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v první půli pokřtili domácí fotbalisté nové hřiště 6 brankami

V devátém kole mohla Křemže konečně poprvé v sezóně přivítat soupeře na svém hřišti. Zápas začal ve vysokém tempu na obou stranách. K první šanci ke skórování se dostali po rychlém brejku v 11. minutě domácí, kdy Tomis předložil míč Michalovi Chromému před prázdnou bránu a ten se v takových situacích nemýlí. Tím tak vstřelil první gól na novém hřišti - 1:0.

 

Po rozehrávce se Křemže sama zbytečně dostala pod tlak, po ztrátě míče na levé straně běželi hosté sami na bránu, ale zkušený gólman Radek Linha svůj tým skvěle podržel.

 

Poté už ze strany Křemže začala kanonáda, postupně se trefili 2x Martin Tomis, Michal Pliška a znovu Martin Tomis. Ve 33. minutě bylo skóre 5:0 a navíc se po zbytečnému dohadování vykartoval hostující Kordík a oslabil svůj tým.

 

V početní převaze se ke konci poločasu před vápnem odhodlal ke střele Michal Pliška a míč zapadl přesně do levého horního rohu brány. Do kabin se tak šlo za stavu 6:0, takže o vítězi zápasu bylo v podstatě rozhodnuto.

V druhé půlce domácí náskok ještě zvýšili

Po přestávce se domácí snažili hlídat míč a nechat soupeře běhat, což se jim celkem dařilo. Tlak domácím pak znovu zesílil. V 56. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Martin Tomis a v 60. minutě po samostatném úniku Kociána, kdy hostující gólman ještě stihl vyrazit míč před sebe, kde pohotově dorážel znovu Martin Tomis. Ten tak vstřelil v utkání již pátou branku a skóre se tím dostalo na stav 8:0.

 

Potom se konečně alespoň čestného gólu dočkali i hosté. Po samostatném úniku se prosadil hostující Radek Bauer a v 62. minutě uzavřel skóre zápasu na 8:1. Poté už domácí v poklidu drželi míč na svých kopačkách a po pár neproměněných šancích zápas v klidu dohráli.

 

Report sepsal: Tomáš Opelka, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Tomáš Opelka: "Do zápasu jsme šli s tím, že musíme získat 3 body a dotáhnout se v tabulce k první trojce. Chtěl bych poděkovat fanouškům i zraněným spoluhráčům, kteří nás přišli podpořit. Doufám, že se jim naše předvedená hra líbila, ve které nebyla nouze o krásné góly, a přijdou nás příští týden podpořit do sousedního Holubova, kde je budeme potřebovat."




Sestavy


Sokol Křemže
R. Linha [-] - P. Kouba [-] , J. Zeman [-] , D. Čížek [-] , M. Tomis [-] , M. Pliška [-] , P. Rienessl [-] , T. Opelka [-] , P. Čižmar [-] , G. Filip [-] , F. Adler [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - P. Trančík [-] , M. Kordík [-] , A. Kvasnička [-] , T. Komžák [-] , V. Růžička [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , R. Šedivý [-] , M. Blumtritt [-]

ŽK: 37. M. Tomis - 26. T. Komžák , 29. M. Kordík , 61. R. Bauer . ČK: 33. M. Kordík .
Hráči zápasu: M. Tomis - R. Bauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VORÁČEK Patrik (N), IZOTOV Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře