2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: B mužstvo Kaplice si poradilo se Sokolem Přídolí


Branky


6

Po týdnu znovu se před vlastními diváky představila kaplická rezerva v utkání, ve kterém hostila Přídolí. Pozice v tabulce nahrávala tomu, že by domácí mužstvo mělo zvítězit. To se nakonec i potvrdilo, když Kaplice v obou poločasech vstřelila po jednom gólu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se domácí ujali vedení

V úvodu zahrozili hosté. Už ve druhé minutě byl ve slibné příležitosti Pavlis, z první však poslal balón vysoko nad kaplickou svatyni. Vzápětí pokoušel střelecké štěstí Michal Radychovskyj, rána byla prudká, ale mezi tři soupeřovy tyče nesměřovala.

 

Přídolští se prezentovali jako běhavý houževnatý soupeř, a tak to domácím, chvíli trvalo, než si dokázali vypracovat první možnost. Ve čtrnácté minutě poslal míč do vápna od rohového praporku Lattner, hlavičkoval Daniel, gólman Mittasch se štěstím míč dostal na rohový kop.

 

V minutě devatenácté poslal centr zprava do vápna Daniel, hlavičkoval Ševčík, bohužel nad bránu Přídolí. V polovině prvního dějství se Kapličtí už z gólu radovali, ale Vávrovi zkazil radost zdvihnutý praporek asistenta rozhodčího.

 

Krátce na to už se ale skóre měnilo. Janura našel na levé straně Tomáše, který se dostal do vápna, a po jeho centru na zadní tyči dostal míč do odkryté svatyně hostí Zbyněk Ginzel mladší ve svém prvním střetnutí v kaplickém dresu – 1:0.

 

Pak se po delším čase připomněli hosté. Po půlhodině hry Michal Radychovskyj uvolnil Jaroslava Píska, ten zakončoval z pravé strany, Bílý byl pozorný a střelu vyrazil.

 

V dalším průběhu se činil především kaplický Daniel. Ve 37. minutě Vávra vyslal přesným pasem na pravé straně Říhu, ten se protáhl do vápna, na přední tyči našel Daniela, toho však v gólové pozici obránce zablokoval. Vzápětí stejný hráč pálil z pravé strany, Mittasch jeho pokus dokázal vyrazit. V té samé minutě pak došlo znovu na stejný souboj. Zprava centroval Říha, k hlavičce se dostal znovu Robert Daniel, Mittasch stačil míč vytěsnit na rohový kop.

 

Asi klíčový moment zápasu se udál dvě minuty před přestávkou. Po zablokované střele se v kaplickém vápně dostal lacino k balónu zcela osamocený Michal Radychovskyj, ale bývalého spoluhráče z krumlovského dorostu překonat nedokázal. Do kabin tak s jednogólovým náskokem odcházeli Kapličtí.

Začátkem druhé půle domácí náskok zvýšili

Po čtyřech minutách druhé půle odskočili Spartakovci na rozdíl dvou branek. K zahrání přímého kopu zpoza šestnáctky se postavil zkušený Zbyněk Ginzel, povedený technický pokus gólman Mittasch neméně povedeným zákrokem vytěsnil na tyč, jenomže u odraženého míče byl první Štefan Marek a úspěšně dokázal míč dorazit do sítě – 2:0.

 

Na druhé straně měli standardní situaci hosté. Z pravé strany poslal míč na branku Ruslan Radychovskyj, Bílý si jeho záměr pohlídal a míč poslal nad břevno.

 

Po hodině hry Tomáš přesným pasem našel za obranou hostů hned dvojici spoluhráčů, ale nájezd Schneider s Danielem nedotáhli ke gólovému vyústění.

 

Hosté se nevzdávali, dále byli velice nepříjemným soupeřem, a i oni měli své příležitosti. V polovině druhé půle Jaroslav Písko našel v gólové pozici Michala Radychovského, toho však senzačně vychytal Bílý. Ten si pak o pár minut později poradil i s táhlou střelou stejného hráče.

 

Poté pro změnu Kapličtí v gólové pozici. To, když Janura přesnou kolmicí oslovil Beránka, ten zakončoval pod padajícím Mittaschem, toho však zastoupil kapitán Josef Písko, který míč z prázdné brány vykopl.

 

Deset minut před koncem byl již překonán i domácí gólman, ale při střele Harvana jej zachránila tyč. Vzápětí mohl gól padnout na druhé straně. Janura vyslal přesnou přihrávkou do úniku Daniela, ten byl sám před gólmanem, ale Mittasch mu znovu možnou gólovou radost zhatil.

 

Daniel byl aktivní, ale nebylo mu souzeno. V 86. minutě se dostal Mittasch při obranném zákroku dostal mimo tři tyče, Daniel se pokusil trefit z levé strany odkrytou bránu, což se mu i povedlo, ale bránící Zdenek Moťka stál na správném místě.

 

Krátce na to před vápnem mladší z rodu Ginzelů přihrál míč Beránkovi, jeho technický pokus pod břevno Mittasch konečky prstů vyškrábl. A posléze ještě po Lhotského přihrávce zakončoval Říha, pozorný Mittasch znovu zakročil. Zápas tak nakonec skončil výhrou Spartakovců v poměru 2:0.

 

Šancí bylo plno, výsledek mohl být i divočejší, ale oba dva gólmani podali nadstandardní výkony. Přídolí bylo velice nepříjemným houževnatým soupeřem od první do poslední minuty.

 

Report sepsal: Libor Granec, redakčně upraveno



Sestavy


TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - V. Beránek [-] , O. Říha [-] , P. Ševčík [-] , P. Janura [-] , P. Lattner [-] , R. Daniel [-] , T. Vávra [-] , R. Tomáš [-] , S. Románek [-] , Z. Ginzel [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - M. Brož [-] - M. Radychovskyj [-] , J. Písko [-] , M. Harvan [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] , P. Pavlis [-] , R. Radykhovskyy [-] , V. Havel [-] , M. Štěpán [-]

ŽK: 12. M. Radychovskyj .
Hráči zápasu: F. Bílý - P. Mittasch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reitinger Jiří - ŘIMNÁČ Jiří (N), KAINC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích