1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:1
(0:1)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

09.04.2016 15:30

21.kolo, Divize E, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Ve Valmezu se body dělily


Branky


0

V utkání dvou rozdílných poločasů, si nakonec oba soupeři podělili body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hranický poločas

Hosté byli v prvním poločase lepším týmem. Dostávali se do brejkových příležitostí a hráli s obrovským nasazením. A to se jim vyplatilo. V 29. minutě po rychlém protiútoku Hranických hráčů, otevřel skóre utkání hostující snajpr Jan Ferenc. 1:0. A tento stav vydržel až do konce poločasu. Hraničtí byli lepší a proto odcházeli do kabin spokojenější.

Hra se vyrovnala a stav také

Do druhého poločasu už tým z Valmezu vstoupil do utkání odhodlaněji a začal diktovat hru. S tím přišli i šance, střely a tlak na sopeřovu branku. Domácí bojovali a tak přišlo i zasloužené vyrovnání. V 75. minutě napřáhl z dálky Petr Plešek a bylo to 1:1. Do konce utkání už žadný tým gól nepřidal a tak si oba týmy, v deštivém počasí, vzali po bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek, hlavní trenér: V úvodu zápasu měly Hranice šanci z autového vhazování a i my jsme hned nato měli po úniku po pravé straně, ale obě mužstva nebyla úspěšná. První poločas byly Hranice lepší jak v osobních soubojích, tak v kvalitě na míči a oprávněně šli do vedení, i když gól byl spíše šťastný. Ale šancí měly více a podržel nás brankář Michut. Naopak v druhém poločase jsme se zlepšili jak v osobních soubojích tak v kombinaci, ale bohužel šance jsme neproměňovali. Až střela z 20m. Petra Pleška po jemné teči soupeře přinesla vyrovnání. Hranice nevyužily několik našich zaváhání a ani my neproměnily šance, proto skončilo utkání asi spravedlivou remízou.

SK Hranice
Rostislav Sobek, hlavní trenér: Beru výsledek jako ztrátu, první poločas jsme měli vyhrát větším rozdílem, měli jsme k tomu několik brejkových příležitostí. Vyrovnávací gól jsme pak dostali z ojedinělé šance. Ale hráči splnili, co jsme od nich chtěli, chyběla jen trochu lepší koncovka.

Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - V. Žilinský [-] , M. Kufa [-] , Š. Vrána [-] , L. Lasovský [-] (72. M. Macíček [-] ) , M. Výmola [-] , M. Dokoupil [-] (66. M. Macíček [-] ) , A. Michálek [-] , M. Sviták [-] , P. Plešek [-] , J. Roupec [-] (58. J. Kapusta [-] )

SK Hranice
J. Tomečka [-] - M. Lasovský [-] , J. Nehyba [-] , A. Hrdlička [-] , J. Ferenc [-] (82. M. Kubica [-] ) , D. Zezulka [-] , D. Kuchař [-] (88. T. Chrastina [-] ) , M. Kuchař [-] , R. Kundrát [-] , T. Čáp [-] , A. Kušner [-] (86. M. Vyka [-] )

ŽK: 57. J. Roupec - 69. A. Kušner , 78. M. Lasovský .
Místo: Valašské Meziříčí. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Šistík Petr - PÁRAL Roman, NOVÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.