1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice si boj o postup zkomplikovaly


Branky


11

Před dvěma týdny vyválčily Volduchy doma cennou výhru proti Městu Touškov. O týden později pak ale prohrou ve Všerubech tyto tři body de facto spláchly do záchodu. Spodek tabulky se nebezpečně přiblížil, a tak bylo třeba zabodovat i v poslepované sestavě proti třetím Malesicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváci branku neviděli

Úvod zápasu přinesl plno nepřesností na obou stranách, první šance si vytvořili Hřebenáři. V 7. minutě zahrával Rieger trestný kop, balón mířící pod břevno výborně vyškrábl na roh gólman Faltus. V 18. minutě vykopl z vlastního vápna brankář Volduch Fous. Hostující ochránce svatyně byl příliš daleko z brány, dlouhý balón jej po odrazu od země přeskočil a jen o několik centimetrů přeletěl i břevno malesické branky. Několik příznivců už i dokonce jásalo, balón však opravdu jen těsně neskončil v síti hostů. Ve 23. minutě mohly opět udeřit Volduchy. Žákův chytrý oblouček ale skončil pouze na břevně! Techničtější Malesice přežily několik velkých šancí Volduch a postupně získaly územní převahu. Vyloženou šanci si ale nevytvořily. Hřebenářům se podařilo odvrátit několik rohových kopů hostujícího týmu a hrálo se stále bez branek. Obrovskou šanci měli hosté až chviličku před odchodem do kabin. Ve 44. minutě hrubě chybovala defenziva Volduch a hostující útočník se v podstatě zadarmo dostal na levé straně do samostatného úniku. Ve skórování mu ale zabránila tyč Fousovy branky. První poločas tedy skončil bez gólů.

Rozhodla jediná branka

Druhý poločas otevřely dvě obří příležitosti. Po jedné na každé straně. Nejprve ve 48. minutě se domácí Žák protlačil s balónem i přes gólmana Faltuse, aby mu ve skórování zabránil na poslední chvíli jeden ze stoperů Sokola Malesice. Uběhla sotva jedna minuta a hosté si to pádili sami na brankáře Fouse. Ten ale fantastickým zákrokem zabránil nejhoršímu. O pět minut později pak střela Malesic lehce lízla tyčku voldušské branky. Malesice měly sice dál míč více na kopačkách, ale byli to Hřebenáři, kteří se ujali vedení. V 58. minutě přihrál Žák Pernicovi, ten několikrát „zaštrikoval“ ve vápně Malesic, aby následně prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:0! Domácí skvělé publikum mohlo konečně bouřit. O dvě minuty později ale mohlo být vyrovnáno. Nedůrazu před voldušským vápnem využili hosté k nebezpečné ráně, která o decimetry minula Fousovu branku. Malesice se dál snažily o vyrovnání, Volduchy se upjaly k defenzivě a doufaly v okénka v otevřené obraně hostů. Na voldušském trávníku bylo rušno, velké šance už ale ani na jedné straně nepřišly.

 

   Volduchy tak třemi body zalepily vážnou ztrátu ve Všerubech a může se jim zase dýchat o něco lépe. V příštím kole ale potřebují zvládnout duel v Rakové, aby se spodek 1. B třídy opět dramaticky nepřiblížil. Tabulka je totiž extrémně vyrovnaná. Malesice po porážce klesly na čtvrté místo a v dalším utkání přivítají druhý Slovan Plzeň.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , M. Vávra [-] (59. E. Gvizd [-] ) , L. Straka [-] (67. D. Klik [-] ) , J. Straka [-] , R. Pernica [-] , F. Škarda [-] , J. Černý [-] , J. Nedorost [-] , V. Melka [-] , D. Rieger [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - P. Porada [-] , J. Svoboda [-] (7. L. Kružík [-] ) , K. Schleis [-] , M. Legát [-] , R. Kazda [-] , J. Havelka [-] , A. Boguševschi [-] , O. Pondělík [-] , T. Kepka [-] , P. Henrich [-]

ŽK: 56. L. Kružík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NESVADBA Karel - BRON Pavel (N), ČECH Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Roman Voith
Tip experta: výhra domácích

Volduchy jsou bojovnější tým a využiji na plno domácí prostředí.

Tip: výhra domácích