Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy si připsaly důležitý body


10

V minulém kole Raková ztratila vedení v Příkosicích v posledních minutách. Následně prohrála na penalty. Plasy odjeli na hřiště Malesic, kde prohráli 3:1. Zápas týmů ze druhé půlky tabulky a každý bod se těmto týmům bude hodit. Jak dopadl tento souboj si přečtěte v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hostující celek

Celý zápas provázela nepochopitelná rozhodnutí sudího na obě strany. Místy to vypadalo, že si snad o daném verdiktu hází korunou. Nepomohli tomu ani čároví, kteří obraceli také dané situace. Hráči si museli sami upravovat rozhodnutí, aby zápas měl alespoň nějakou důstojnost. Raková se ujala brzkého vedení, když hned ve 3. minutě proměnil svůj průnik Jan Rottenborn - 0:1. Dá se říct, že to byl celkem vyrovnaný souboj s mírnou převahou domácích Plas, kteří se hnali za vyrovnáním. Po několika neproměněných šancí se domácím podařilo srovnat, když se prosadil Martin Beránek ve 32. minutě - 1:1. V zápětí se opět prosadili hosté a po krásné individuální akci opět poslal Jaroslav Bartoš Rakovou do vedení - 1:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Domácím se podařilo skóre otočit

V druhém poločase se hnali domácí za vyrovnáním. Hned ve 48. minutě srovnal skóre Jakub Skuhrovec - 2:2. V 55. minutě se prosadil tento samý hráč a Plasy se dostali poprvé do vedení - 3:2. Rakové se podařilo srovnat na 3:3 , ale opět kontroverzní rozhodnutí rozhodčího gol zrušilo. Po dalším otočeném faulu se neudržel hostující trenér: ,,To si děláš prdel,jdi do prdele Ty Hovado." byl vyloučen. V 75. minutě definitivně rozhodl o výhře domácích Martin Macháček a zápas už se spíše dohrával, aby nedošlo ke zbytečným sporům, případně vyloučením. V 79. minutě ještě korigoval skóre domácí Tomáš Černý - 5:2. 

 



Sestavy


TJ Sokol Plasy
R. Kokrhel [-] - N. Švarc [-] (40. M. Skuhrovec [-] ) , J. Skuhrovec [-] , M. Beránek [-] (79. M. Kroupa [-] ) , M. Macháček [-] , M. Országh [-] (46. D. Pochobradský [-] ) , J. Krša [-] (62. T. Černý [-] ) , M. Netušil [-] , D. Koudele [-] , P. Jílek [-] , Z. Jaroš [-]

TJ Sokol Raková
M. Svěchota [-] - M. Živný [-] , P. Michálek [-] , M. Diviš [-] , P. Procházka [-] (62. J. Pavlas [-] ) , J. Mrvka [-] , J. Bartoš [-] , J. Procházka [-] , L. Bůcha [-] , M. Reitspies [-] , J. Rottenborn [-]

ŽK: 12. N. Švarc - 12. J. Mrvka , 51. J. Bartoš , 54. P. Michálek , 72. L. Bůcha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - KLAUB Michal (N), JANDA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Tomáš Pražák
Tip experta: výhra domácích

Domácímu Sokolu nevyšel začátek soutěže a do spodních pater rozhodně nepatří. Získají 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích