Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Chrástu


8

Chrást v minulém kole ztratil všechny body až v 90. minutě, když se prosadil kozolupský Fikar. Touškov vyhrál na půdě Plas. V Chrástu se tedy očekával pěkný fotbal, přece jen tyto 2 celky dělil pouhý bod od sebe. Přestřelka se nakonec konala a diváci se v Chrástu určitě nenudili. Přečtěte si více v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka na každé straně

Do zápasu lépe vstoupili hosté. V 5. minutě obdržel Matěj Bouzek přihrávku od soupeře a šel sám na branku. Šanci proměnil a hosté šli brzy do vedení - 0:1. Pro domácí to byl hořký začátek, zvláště když se Touškov dostal hned do dalších tří slušných akcí, ze kterých ale branka nepadla. V 15. minutě se dostali domácí do větší šance, kdy dostal útočník Tomáš Rada krásnou přihrávku do malého vápna a míč dostal do odkryté branky, čímž srovnal skóre - 1:1. Do poločasu byli aktivnější hosté, šance střídala šanci, gól ale nepadl na žádné straně. Domácí zahrozili pouze z rohového kopu, kdy se k zakončení polonůžkami dostal domácí útočník Klik. Gólman ale střelu v pohodě vyrazil.

 

Přestřelka vygradovala v druhých pětačtyřiceti minutách

Druhou půlku za nerozhodného stavu začali lépe domácí. Aktivnější hra vyústila gól v bráně hostů, kdy se prosadil Martin Chládek - 2:1. Jednobrankové vedení domácí hodně nakoplo, bohužel se jim další gol přidat nepovedlo. Touškov zvládl krutou desetiminutovku a začal se hrát fotbal na horu a dolů. O vyrovnání se postaral krásnou individuální akcí Ondřej Karbusický - 2:2. O chvilku později střílel zpoza vápna Hodek, jehož střela doletěla na nohu Ondřeje Karbusického a ten z otočky přidal druhý gol a dovršil otočku skóre - 2:3. Po přerušené hře, vrací míč do hry rozhodčí, přihrávku dostal střídající Pavel Foltýn a krásnou střelou do šibenice zvyšuje rozdíl skore o dvě branky - 2:4. Domácí tým byl na ručník. Hned z rozehrávky domácích se dostal k míči hostující útočník Bouzek a poslal přihrávku na Karbusického, který běžel sám na brankáře, bohužel nedosahl na balón aby zakončil. Hra se drobet uklidila a do šancí se začali dostávat i domácí. Hodně nepřesností na obou stranách a častých faulů kouskovali hru ve prospěch hostů. V 84. minutě neudržel gólman Touškova balón v ruce a tak si ho v malém vápně našel domácí Patrik Švajcr, který tak zavelel k závěrečnému tlaku - 3:4. Hosté dostali nabídku přidat pátý gól v podobě brejků, které ale nevyřešili dobře. Domácí tlak vygradoval v 90min penaltou, kterou sám viník, hostující brankář, vychytal a tím udržel 3 body pro Touškov.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - L. Zelinka [-] , M. Chládek [-] (75. P. Švajcr [-] ) , J. Vitouš [-] , V. Klik [-] , T. Doležal [-] , A. Brýla [-] , M. Matys [-] (82. J. Špánek [-] ) , J. Votava [-] , P. Bruj [-] (73. J. Süsz [-] ) , T. Rada [-]

TJ Sokol Město Touškov
J. Pecl [-] - O. Karbusický [-] (80. M. Vojtěchovský [-] ) , M. Bouzek [-] , P. Vyšata [-] (46. P. Foltýn [-] ) , J. Zahradník [-] (59. P. Havel [-] ) , Z. Rolko [-] , J. Hauer [-] , A. Mezera [-] , L. Hodek [-] , A. Šimice [-] , R. Voith [-] (76. J. Papež [-] )

ŽK: 52. M. Chládek , 54. J. Votava , 83. T. Doležal , 86. J. Vitouš - 22. A. Mezera , 58. R. Voith .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - MATYS Milan (N), KOMANEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích