Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 14:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeruby si doma poradily s Malesicemi


Branky


11

Před početnou diváckou kulisou se odehrál duel mezi domácími Všerubami a Malesicemi. Jak utkání dopadlo se dočtete níže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství branka k vidění nebyla

První půli byli podle očekávání více na míči hosté a vypracovali si několik slibných příležitostí, ale ani jedna z nich neskončila gólem. Domácí Všeruby hráli hlavně ze zajištěné obrany a do žádné velké šance se nedostali. První poločas tak skončil bez gólu.

Druhý poločas i celý zápas ovládly Všeruby

Krátce po zahájení druhé půle se po pěkném rohu Rudolfa Heráka trefil hlavou do sítě domácí Vlastimil Hlavatý. Tento stav nevydržel ani 10 minut a po rychle rozehraném autu s trochou štěstí proměnil samostatný únik hostující Karel Schleis. Na to brzy odpověděl střelou z úhlu opět Hlavatý a do vedení se opět dostal tým Všerub. Hosté z Malesic ve snaze zvrátit skóre hru otevřeli, čehož domácí díky protiútokům využili a potrestali soupeře dvěma góly v posledních pěti minutách. Nejprve se trefil v 85. minutě Stanislav Pašek jr. a na konečné skóre 4:1 završil kapitán Jakub Herák. Všechny tři body tentokrát zůstali ve Všerubech.



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby
Daniel Klečka (brankář): Před zápasem proti Malesicím jsme měli problém poskládat kádr. Nastoupili jsme tak v provizorní sestavě doplněné hráči z B týmu, kdy nám chyběli 4 hráči ze základní sestavy. Zápas jsme nakonec zvládli a uhájili doma tři body.




Sestavy


SK Všeruby
D. Klečka [-] - T. Vozka [-] , V. Tyr [-] (51. V. Skala [-] ) , V. Greiner [-] , S. Pašek [-] (89. J. Balvín [-] ) , J. Hyrát [-] , S. Pašek [-] , R. Herák [-] , J. Herák [-] , V. Hlavatý [-] , L. Černý [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] , K. Schleis [-] , R. Kazda [-] , M. Legát [-] , T. Kepka [-] , P. Henrich [-] (58. P. Porada [-] ) , J. Čech [-] , S. Hora [-] (85. A. Boguševschi [-] ) , T. Václavík [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 56. V. Hlavatý , 74. V. Skala , 78. J. Hyrát - 60. O. Žitek , 72. M. Legát .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: REIPRICH Václav - TUREČEK Pavel (N), ČEČIL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Matěj Rybař

Expert: Václav Březina
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že nás čeká velké překvapení. Domácí nemají sice ještě ani jeden bod, ale hrají hezký fotbal. V tomto zápase to přetaví na první tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů