2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 14:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas ve prospěch domácího celku


Branky


9

Očekával se velmi vyrovnaný zápas. Domácí měli problémy v sestavě a tak museli povolat pár svých dorostemců. Do začátku nové sezony chtěli oba týmy vstoupit vítězně, ale domácí šli tomu více naproti. Co se v zápase stalo si přečtěte v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovské šance domácích přinesly jen 2 goly

Kvůli velkému množství dovolených domácí celek doplnil kádr i o pár dorostenců. V první půli si domácí vytvořili velké množství příležitostí, z nichž ale proměnili pouze dvě. První branka padla ve 13. minutě. Patrik Matula uvolnil přihrávkou mezi hostující obránce právě jednoho z hrajících dorostenců Dana Kadlece a ten šel sám na brankáře v tváří tvář a střelou k tyči proměnil - 1:0. Po necelé půl hodině hry se domáci diváci radovali už podruhé. Dlouhý nákop za obranu z kopačky Patrika Matuly doběhl domácí Marek Koranda, který přehodil lobem hostujícího brankáře - 2:0.. Do konce poločasu si Slovanvy vypracoval další šance, dokonce šli ještě několikrát sami na brankáře, ale další gól už nepřidali.

Bez golový druhý poločas

Ve druhém poločasu už se toho moc neudálo. V 52. minutě dostal žlutou kartu hostující trenér za nevybíravé řeči na adresu hlavního rozhodčího Jana Krause. Ve druhém poločasu se už ani jeden tým neprosadil. Domácí se soustředili na obranu a čekali co soupeř z Plas vymyslí. D. Dergachov ještě nastřelil tyč, ale to bylo tak vše.Plasy si až na jednu výjimku žádnou šanci nevytvořily, takže vítězství pro domácí zasloužené. 
Slovan v dalším kole jede na půdu nováčka z Chrástu. Do Plas se vydá silný soupeř z Plzně přesněji SK Smíchov.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - O. Žák [-] (75. M. Otto [-] ) , D. Kadlec [-] (83. D. Daniel [-] ) , M. Cigler [-] , D. Dergachov [-] , P. Matula [-] , L. Mareška [-] , M. Koranda [-] (75. A. Žák [-] ) , J. Nosek [-] (29. M. Makkai [-] ) , P. Fiala [-] , M. Janoušek [-]

TJ Sokol Plasy
R. Kokrhel [-] - M. Beránek [-] , P. Jílek [-] , J. Skuhrovec [-] , M. Skuhrovec [-] , M. Macháček [-] , M. Országh [-] , J. Krša [-] (34. N. Švarc [-] ) , Z. Jaroš [-] , T. Hloušek [-] (46. M. Kroupa [-] ) , D. Koudele [-]

ŽK: 26. D. Kadlec , 52. L. Mareška - 31. M. Skuhrovec , 58. D. Koudele , 78. P. Jílek , 88. J. Skuhrovec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kraus Jan - VOLF Petr (N), KOUDELE Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Karel Schleis
Tip experta: remíza

Slovan doma přivítá Plasy. Tipuji remízu, protože nevím co od těchto dvou týmů čekat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích