1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 14:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v režii Jiřího Svobody z Malesic


Branky


9

V minulé neúplné sezoně Kozolupy doma porazily Malesice 2:1. I když Malesice v zápase vedly, Kozolupům se povedlo zápas otočit a body si nechaly na svém stadionu. Nová sezona, nový zápas, hraje se od nuly. Malesice mají domácímu týmu co vracet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil na obou stranách po jedné brance

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, hrálo se spíše o střed hřiště. V 8.minutě se dostal odražený míč k Petru Mrázovi, který povedenou střelou z voleje za vápnem trefil přesně a Kozolupy vedli - 1:0. Hráči z Malesic se po gólu začli nadechovat a hrálo se nahoru-dolů. Malesice se snažily hrát spíše kombinačně, Kozolupy jak už je jejich zvykem hrály jednoduše nakopávané balony, které doplňovali důrazem na útočné polovině hřiště. Ve 28.minutě měli Malesice nenápadné outové vhazování poblíž poloviny hřiště, to se ale díky chytrému propuštění Martina Otýse a krásnému náběhu Jiřího Svobody změnilo v gólovou akci, kterou druhý jmenovaný chladnokrevně zakončil - 1:1. Následně bylo na obou stran několik neproměněných šancí a i přes záverečný tlak Malesic se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Malesice pokračovali v tlaku

Vstup do druhého dějství vyšel lépe Malesicím, které navázali na konec prvního poločasu a hrálo se takřka na jednu branku. I přes plno šancí, které vytvářel především výborně hrající pravý bek Malesic Ondřej Žitek, se měnilo skóre až v 72.minutě, kdy na konci krásné akce stál opět Jiří Svoboda a uklízel do prázdné branky - 1:2. Malesicím to ale nestačilo a chtěli vítězství proti Kozolupům, hrajícím ve druhém poločase spíše na ojedinělé brejky, potvrdit třetím gólem. A to se povedlo. V 82.minutě se před vápnem domácích kopal přímý kop, ke kterému se postavil Martin Otýs. Jeho střílený centr si našel Jiří Svoboda a chytrou tečí zkompletoval hattrick . 1:3. Po zbytek zápasu se ještě Kozolupy snažily s výsledkem něco udělat, avšak Malesice už jim vyloženou šanci nedovolili a tak si z Kozolup vezou důležitou výhru a první 3 body.

 Kozolupy v dalším kole jedou do krásného areálu v Rakové, kde budou chtít, už v pátek, odčinit domácí porážku. Malesice v neděli přivitají silný Touškov. Myslím si, že další kolo nebude pro fanoušky defenzivního fotbalu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Malesice
Karel Schleis: Do zápasu jsme šli s dvěma hráči na střídání a vědomím, že vstupy do sezóny z předešlých let nebyly podle našich představ, a tak jsme chtěli tuhle smůlu prolomit. Začali jsme opatrně a to se nevyplatilo, ale s postupem času jsme se dokázali do zápasu dostat a svoji hrou soupeře přehrávat. Bylo důležité, že jsme se nepřizpůsobili hře soupeře a trpělivě čekali na své šance, které jsme dokázali proměnit. Hlavně výkonem ve druhém poločase jsme ukázali naši sílu a do dalších zápasů nám to určitě po psychické stránce hodně pomůže.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - P. Mráz [-] - J. Beran [-] - J. Čech [-] - P. Pancurák [-] (84. P. Pěchouček [-] ) , D. Vojta [-] , J. Hucl [-] , V. Sláma [-] , M. Maštalíř [-] (44. J. Pajer [-] ) , J. Huleš [-] , T. Forejt [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Otýs [-] , J. Svoboda [-] (84. S. Hora [-] ) , K. Schleis [-] (87. J. Dlabač [-] ) , M. Legát [-] , R. Kazda [-] , P. Henrich [-] , J. Čech [-] , T. Kepka [-] , M. Betinec [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 52. J. Pajer - 21. J. Čech , 40. K. Schleis , 77. T. Kepka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Liškutín Antonín - HUCL Jan (N), HAVELKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Karel Schleis
Tip experta: výhra hostů

Malesice mají Kozolupům co vracet z minulé sezóny. Tentokrát to bude však úplně jiný zápas než minulý podzim a Malesice vyhrají minimálně o dva góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích