5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 10:15

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice doma bez problémů vyhrály


Branky


10. L. Mudra , 30. M. Kováč , 49. L. Mudra , 70. P. Fabián (p.) , 85. J. Papež - 88. D. Bálek
8

Fotbalisté Měcholup jeli do Přeštic s odhodláním, chtěli favorita alespoň potrápit. Ten ovšem nenechal nic náhodě a nasadil do zápasu hned několik hráčů A týmu. Naopak Měcholupy musely kádr doplnit o hráče z béčka, protože jejich síly nebyly kompletní.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku zápas kontrolovali

V celém utkání podle očekávání dominovali domácí, zatímco hosté hodně běhali, aniž by se potkali s balónem.

 

Navíc se jim podařilo jít poměrně brzy – v 10. minutě hry – do vedení, když se trefil Lukáš Mudra.

 

Ve 30. minutě měcholupského brankáře Kovaříka překonal i kapitán domácích Martin Kováč. To ale bylo, i přes drtivý tlak Přeštic, z gólového hlediska pro první poločas všechno. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

 

Měcholupy se nezmohly na sebemenší odpor

Přestice využily širokého kádru a poslali do druhé půle dva čerstvé hráče. A ti přispěli k dalšímu gólu, ve 49. minutě se podruhé v utkání zapsal na střeleckou listinu Lukáš Mudra.

 

V 58. minutě došlo k dalším dvěma střídáním na straně domácích a necelou čtvrthodinku poté se přeštičtí radovali počtvrté. Tentokrát se prosadil Patrik Fabián z pokutového kopu.

 

Další branku viděla parádní návštěva v podobě 180 diváků pět minut před koncem, kdy přesně mířil střídající Jakub Papež.

 

Jediný, kdo mohl být z mužstva Přeštic rozmrzelý byl nakonec jen brankář Muknšnábl, jenž chvíli před závěrečným hvizdem zásluhou měcholupského Dušana Bálka přišel o čisté konto.

 

Přeštice tak potvrdily svou roli favorita, a i díky pěti střídáním zvítězili jednoznačně 5:1. A to ještě neproměnily penaltu.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Pavel Dobrý (trenér Přeštic): Chtěli jsme udělat změnu. Hráli jsme na uměle trávě, což zrychlilo naši hru. Z naší stránky dobrý výkon. První poločas opět hodně do plných jako každý zapas. Tentokrát jsme dali dva góly a po přestávce soupeř začal hru vice otevírat a my jsme mohli přidat více branek, Ale zakončení se nám příliš nedařilo. Nakonec myslím, že výsledek odpovídá průběhu zapasu. U soupeře oceňují, že chtěl hrát aktivně až do konce. Snažil se rozehrávat i od brankáře, což se v této soutěži moc nevidí.

TJ Měcholupy
Ondřej Novotný (hráč Měcholup): Celý zápas byl v režii Přeštic. Oni nás rozebírali náběhy pro přihrávky ze středu ke stoperům, kteří měli míč, a ti to buďto řešili rychlou kombinací s naběhnutým hráčem, nebo nákopem za rozebranou obranu. Bylo vidět že Přeštice jedou na postup a že mají i posily z A tymu. My to bereme tak, že se nás báli a nechtěli si s námi měřit síly. Věříme, že až se s nimi potkáme u nás doma, tak náš tým bude v plné své síle a Přeštice tentokrát porazíme. Musím hlavně vyzdvihnout výkon brankáře Kovaříka, který tým podržel v několika beznadějně vypadajících situací. Jedna z těchto situací byla vychytaná penalta.



Sestavy


FK ROBSTAV B
F. Muknšnábl [-] - L. Klokan [-] (46. M. Hejduk [-] ) , M. Knopf [-] (46. V. Křeš [-] ) , R. Kokoška [-] (73. L. Lucák [-] ) , S. Böhm [-] , J. Medek [-] , M. Vohrna [-] (58. J. Papež [-] ) , P. Fabián [-] , L. Mudra [-] (58. J. Valenta [-] ) , J. Duchek [-] , M. Kováč [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - J. Valečka [-] , D. Kanta [-] (77. Z. Zadražil [-] ) , J. Duchek [-] , O. Červený [-] , D. Novák [-] , D. Bálek [-] , F. Zelenka [-] , J. Kadlec ml. [-] , O. Novotný [-] , K. Veselka [-]

ŽK: 57. R. Kokoška , 88. S. Böhm .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Křen Jiří - FABIÁN Michal, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 08:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 07:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 19:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:41

Tip: výhra hostů