Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 15:30

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Chanovic přestříleli Horažďovice


Branky


8

Devět branek, hattrick a tři červené karty. Souboj Chanovic s Horažďovicemi nabídl pořádně zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali domácí

V úvodu byli hosté lepší na míči a díky nepřesnostem domácích hráčů se dostávali do zakončení. V jasné příležitosti však Bočka vychytal veterán Skuhravý.


V další fázi zápasu však chanovičtí našli rytmus a odměnou jim byl vedoucí gól z dílny Jaroslava Prýmase po rohu Václava Zoubka.

 

Skuhravý pak znovu podržel své spoluhráče, když skvěle zakročil po samostatném nájezdu Janouškovce. Vzápětí Prýmas potrestal brankáře Horažďovic Těžkého za špatný odkop, když pohotově z dálky navýšil skóre ve prospěch domácích.

 

Po půlhodině zápasu předvedli domácí další povedenou akci. Michal Polena našel přesným pasem Jana Šebka, jenž se trefil přesně do šibenice.

 

Hostům pak nebyly z důvodu ofsajdu uznány dva góly a v samém závěru poločasu neodpískaný zákrok na vlastní osobu doplnil hostující Jiří Pavlík nevybíravými výrazy na adresu hlavního rozhodčího a byl vyloučen.

 

I přes oslabení se ale gólově prosadili Horažďovice, když po faulu na svou osobu vymetl Tomáš Jůda šibenici branky Bohdana Timoshenka, který se musel do branky přesunout z pole po zranění Ladislava Skuhravého.

 

Prýmas završil hattrick a hosté dohrávali v devíti

Druhý poločas začali aktivněji oslabení hosté a odměněni byli po hodině hry, kdy tečovaná střela Tomáše Jůdy skončila přesně u tyče.

 

Odpověď Chanovic však byla okamžitá, Michal Polena prostrčil míč na Prýmase, který se štěstím zkompletoval hattrick!

 

Poté hosté opět skórovali z postavení mimo hru a v další šanci je vychytal Timoshenko. Udeřilo tak na druhé straně.

 

Šebek vybojoval míč a před prázdnou brankou našel hruď Poleny, který zvýšil vedení Chanovic na 5:2.

 

Po ostrém zákroku domácího Evgena Kozhukhara se síly na hřišti vyrovnali a zároveň s ním pak navíc museli opustit tribunu kvůli urážkám hostujících fanoušků i jeho rodinní příslušníci.

 

Hosté snížili poté, co Jiří Janouškovec proměnil pokutový kop. Ale pak hostující Tomáš Jůda našel zpětnou hlavičkou jen Michala Polenu, kterého fauloval před vápnem gólman Těžký a hosté šli do devíti.

 

Poslední gól vstřelil v úplném závěru střídající Michal Šabek, který procedil míč do sítě mezi nohama náhradního brankáře hostí a navýšil tak na konečných 6:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška (trenér Chanovic): Podzimní část sezóny jsme ukončili na domácím trávníku v derby zápase s Horažďovicemi. V utkání nechyběly krásné góly, ani emoce a díky takticky vyzrálejšímu výkonu jsme se mohli radovat z vítězství a do jarních odvet můžeme vstoupit se ziskem 23 bodů. Samozřejmě by to mělo být lepší, ale jednou jsi dole a jednou nahoře a důležité je, že se fotbalem bavíme hrajeme jako tým. Díky všem a na jaře budeme ještě lepší.

FK Horažďovice
Petr Janda (trenér Horažďovic): Poslední kolo jsme zajížděli do nedalekých Chanovic sehrát poslední utkání letošního podzimu. Zápas js me začali velkou šancí Honzy Bočka, který bohužel neproměnil. A jak se říká – nedáš - dostaneš, domácí proměnili rohový kop a šli do vedení. Naše hra už poslední kola není dobrá a ukázalo se to i v tomto utkání. Velké chyby a hodně nepřesností nás stály zápas. V prvním poločase jsme inkasovali ještě dva góly. Ke konci poločasu dostal Jiří Pavlík červenou kartu a bylo ještě hůř. Před odchodem do kabin zmírnil poločasový výsledek na 1:3 Tomáš Jůda. Druhý poločas jsme začali dobře, v deseti jsme se snažili se zápasem něco udělat. Snížili jsme na 2:3 a byli jsme na dobré cestě. Ale opět velké chyby nás stály zápas. A prohráli jsme 3:6 .I tak bych chtěl klukům poděkovat za celý podzim, a že jsme se konečně dostali do horních pater tabulky. Momentálně nám patří 3. místo s 29 body ( skóre 38 : 26 ), před námi jsou druhé Chlumčany (31 bodů) a tabulku vedou Přeštice B s 33 body. Jěště jednou děkuji..



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
L. Skuhravý [-] (28. Y. Kozhukha [-] ) - J. Petřík [-] , D. Pavlovský [-] , O. Skuhravý [-] , J. Šulc [-] (68. D. Klas [-] ) - V. Zoubek [-] , J. Prýmas [-] , J. Šebek [-] , J. Merašický [-] - B. Timoshenko [-] , M. Polena [-] (87. M. Šabek [-] )

FK Horažďovice
D. Těžký [-] - L. Král [-] , P. Pavelec [-] (82. P. Klečka [-] ) , J. Pavlík [-] , J. Boček [-] , J. Štěch [-] (46. F. Marc [-] ) , M. Šašek [-] , T. Jůda [-] , M. Vítovec [-] , J. Janouškovec [-] , M. Šedivý [-]

ŽK: 25. J. Prýmas , 82. D. Klas - 24. M. Šedivý . ČK: 74. Y. Kozhukha - 45. J. Pavlík , 76. D. Těžký .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: NESVADBA Karel - ORLÍK Vladimír, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 08:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 07:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 19:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:41

Tip: výhra hostů