0:2
(0:1)
30. M. Tušek
80. M. Tušek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Dobřan vykradli Měcholupy, jediným střelcem zápasu byl kanonýr Tušek


Branky


30. M. Tušek , 80. M. Tušek (p.)
14

V prvním poločase Dobřany svého soupeře přehrávaly, v tom druhém však soupeř přídal a zápas se mohl zvrhnout v pořádné drama. To by ale Dobřany nesměly disponovat Martinem Tuškem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tušek poprvé

Dobřany šly do zápasu jako tým, který má bídnou formu. Dobřanští totiž prohráli už čtyřikrát za sebou a třeba od klatovské rezervy vyfasovali dokonce osm branek, a i přes nadějný start sezóny se kvůli tomu propadli až do spodní poloviny tabulky.

 

Je pravda, že ani výsledky Měcholup nebyly úplně ideální (dvě výhry a dvě prohry ze čtyř zápasů), ale každopádně na tom byly o poznání lépe, co se týče postavení v tabulce. Na papíře byli tedy favoritem domácí fotbalisté.

 

Do první půle ale vstoupili lépe hostě z Dobřan. Celých 45 minut svého soupeře přehrávali a vytvářeli si hodně šancí.

 

Drtivá většina z nich zůstala neproměněných, ovšem do vedení dobřanští přeci jen šli, a to ve 30. minutě hry zásluhou svého dvorního kanonýra a civilním povoláním výčepního Martina Tuška. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1 a hosté tak mohli být spokojenější.

 

Tušek podruhé

Ne však uspokojení. Pořád hráli s velice kvalitním mužstvem, které navíc ve druhém poločase zabralo a bylo daleko nebezpečnější než v poločase prvním. Navíc místo branek padaly spíše žluté karty. Ve druhém dějství jich bylo rozdáno pět a čtyři z nich viděli fotbalisté Měcholup.

 

Naštěstí pro hosty ale v 80. minutě znovu rozvlnil síť za zády brankáře Jiřího Kovaříka Martin Tušek, tentokrát nikoliv ze hry, ale z penalty. Byla to jeho druhá branka v utkání a zároveň desátá v sezóně, což znamená, že se dělí o třetí místo v tabulce střelců za jedenáctibrankovým Krásným a Pavlíkem, jenž má na svém kontě dokonce čtrnáct zářezů.

 

Dobřany si tak připsaly nesmírně důležité vítězství proti velmi kvalitnímu soupeři a už se zase blíží k hranici horní části tabulky. Měcholupy jsou i přes prohru páté, k čemuž jim pomáhá mimo jiné i třetí nejlepší ofenziva soutěže.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Dobřany
Karel Kripner (asistent trenéra Dobřan): Tentokrát bych chtěl pochválit celé mužstvo za zodpovědný a poctivý výkon. Hlavně v první půli jsme soupeře přehrávali a vytvořili si spoustu šancí, ale gól jsme vstřelili pouze jeden. Druhou půli soupeř přidal, ale kluci makali až do konce a deset minut před koncem se nám povedlo přidat druhou branku z penalty. Pro nás jsou to velmi důležité body z venku, které musíme potvrdit příští domácí zápas.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] , F. Zelenka [-] , D. Bálek [-] , O. Červený [-] (63. J. Valečka [-] ) , F. Bláha [-] (63. O. Novotný [-] ) , T. Jandečka [-] (71. M. Kanta [-] ) , J. Duchek [-] , J. Kadlec ml. [-] , P. Duchek [-] (71. J. Kaňák [-] ) , K. Veselka [-]

TJ Dobřany
K. Kripner [-] - L. Radič [-] , M. Opatrný [-] , M. Gleissner [-] , J. Ebelender [-] - D. Málek [-] (88. D. Mertl [-] ) , M. Hohlberger [-] , V. Bouček [-] , Š. Mertl [-] - M. Tušek [-] (81. A. Ježek [-] ) , P. Hejhal [-]

ŽK: 60. F. Bláha , 64. T. Jandečka , 65. S. Bečka , 76. F. Zelenka - 69. P. Hejhal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - MOLNÁR Ludovít (N), SMETANA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Lukáš Klokan
Tip experta: výhra domácích

Tak zde si nejsem zcela jistý ale myslím, že Měcholupy zapas vyhrají jelikož tuto sezónu hrají velmi dobrý ofenzivní fotbal.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích