6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice uštědřila Vrhavči "kanára"


Branky


4. L. Krásný , 16. P. Žák , 38. J. Rous , 52. J. Rous , 70. L. Krásný , 79. D. Lajbl
14

Pokud by se na 1. B třídu dalo sázet,  drtivá většina lidí by bezpochyby vsadila na domácí. Blovice se totiž drží na vrchu tabulky, zatímco Vrhaveč se dlouhodobě potácí na jejím samém konci. Blovičtí se ovšem museli mít na pozoru, vždyť jejich soupeř před týdnem porazil klatovskou rezervu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Vrhavče si museli připadat jako na kolotoči

A start do zápasu měli domácí raketový. Už ve 30. vteřině, po rozehrání, se k míči dostal kapitán Blovic Jan Rous a chytrým lobem překvapil brankáře Důlovce, jenž míč vyrazil na ještě překvapenějšího Lukáše Krásného, který, zřejmě proto, zblízka přestřelil.

 

Ve 4. minutě ale Krásný své zaváhání napravil, když se proháčkoval po levé straně přes dva soupeře a zamířil úspěšně na bližší tyč.

 

O dvě minuty později Krásný ukázal, že mí nejen vystřelit, ale též připravovat šance pro své spoluhráče. Opět se protáhl po levé straně a poslal míč do pokutového území, kde míč převzal Tříska, ten však mířil vedle brány.

 

V 11. minutě hry se po spolupráci na ose Veselovský-Žák Krásný trefil podruhé, branka ale pro ofsajd nebyla uznána.

 

V 16. minutě Patrik Žák „nevěděl, co s míčem“, a tak zvolil nejjednodušší řešení – vypálil zpoza vápna a se štěstím navýšil na 2:0.

 

Ve 30. minutě poprvé zahrozili i fotbalisté Vrhavče, když zkušený František Hrach zahrál rohový kop tak šikovně, že míč málem skončil v brance.

 

V utkání dlouho dominovali domácí, kteří svého soupeře předčili především v rychlosti, pak se ale nechali uspokojit výsledkem a začali hrát profesorský a divácky neatraktivní fotbal. Rovněž jim chyběla hladovost a kvalita ve finální přihrávce i v zakončení.

Ve 38. minutě ale přišlo vysvobození. Po ukázkové křídelní kombinaci, kterou začal mladičký pravý bek Roman Kolář našel Veselovský přesně Rouse a ten se nemýlil. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0 pro Blovice.

 

I druhá půle patřila domácím

Jen chvíli po úvodním hvizdu druhého dějství – v 50. minutě – se Rous po průnikovce mezi stopery a následném souboji s brankářem Důlovcem trefil přesně k tyči a svou druhou brankou v utkání navýšil skóre na 4:0.

 

Domácí byli při chuti a zhruba v 60. minutě hry natáhl k technické střele Veselovský, rozezněl však pouze břevno.

 

Deset minut nato v blízkosti pokutového území Vrhavče vybojoval Žák balón a nezištně přihrál Krásnému, který nezaváhal a přidal se jakožto dvougólový střelec ke svému kapitánovi.

 

V 79. minutě přišel hvězdný okamžik teprve patnáctiletého talenta Denise Davida Lajbla, jenž unikl po pravé straně, zhruba 20 metrů od branky zasekávačkou posadil na zadek obránce, který by mu vzhledem k věkovému rozdílu mohl dělat otce a po Henryovsku podél poslal míč podél brankáře a zvýšil na konečných 6:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát (asistent trenéra Blovic): K soupeři jsme měli respekt, vždyť v minulém kole si poradil s klatovským béčkem. Jejich silový fotbal, který je často na hraně pravidel, je v soutěži velice známý. Naštěstí naše obavy se nevyplnily, brankář Šabata příliš práce neměl a obrana si dokázala vše ohlídat. Výsledek mluví za vše, soupeř na nás nestačil především rychlostně. I my jsme si vybrali slabší chvilku, ke konci I.pol. jsme hráli příliš profesorsky, proti jinému týmu by se nám to mohlo vymstít. Velký herní progres zažívají naši benjamínci: oba patnáctiletí kluci Lajbl a Kolář, výborně zapadli do týmu, nabírají herní jistotu, ale hlavně mají podporu od starších hráčů - toho si vážíme všichni z realizačního týmu.




Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Heřman [-] , A. Zdvořáček [-] , R. Kolář [-] (54. D. Lajbl [-] ) , J. Veselovský [-] - J. Diviš [-] (54. Š. Merhaut [-] ) , D. Tříska [-] (79. M. Štětina [-] ) , L. Krásný [-] - J. Rous [-] , P. Žák [-] - M. Houdek [-]

TJ Sokol Vrhaveč
O. Důlovec [-] - L. Lorenc [-] , J. Skřivánek [-] , S. Valvoda [-] , Z. Fait [-] - P. Reitmajer [-] (40. J. Votípka [-] ) , K. Frank [-] , L. König [-] (79. K. Mundl [-] ) , F. Hrach [-] , L. Malenka [-] - J. Kozák [-]

ŽK: 89. P. Žák - 58. J. Kozák , 85. K. Mundl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - HORA Jakub (N), DRYJE Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Lukáš Klokan
Tip experta: výhra domácích

Tady jsem se koukal převážně na tabulku a na skóre.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů