M. Barborka 21. (vl.)
J. Kozák 70.
K. Mundl 77. (p.)
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení! Vrhaveč obrala klatovskou rezervu


Branky


21. M. Barborka (vl.) , 70. J. Kozák , 77. K. Mundl (p.) - 25. F. Diviš
9

Klatovy B jely do Vrhavče jako favorit, nicméně nemohly se spoléhat na "ačkaře", jelikož A tým hrál v ten samý den divizní utkání. A i to se dost možná nakonec projevilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se prosadili dva hráči Klatov - každý ale do jiné branky

První branku vidělo 70 přítomných diváků ve vrhavečském fotbalovém areálu v 21. minutě a vstřelil ji klatovský hráč číslo 7 Matyáš Barborka. Ovšem do vedení šla Vrhaveč, protože Barborka překonal brankáře svého týmu Jana Hermana. Po vlasťnáku tedy šli do vedení domácí.

 

Favorit utkání ale pouhé čtyři minuty nato srovnal zásluhou svého nejlepšího střelce Františka Diviše, který tak vylepšil svou celkovou střeleckou bilanci na šest branek.

 

Víc už se toho v prvním poločase nestalo a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

 

Vrhaveč utkání dotáhla do vítězného konce

Ve druhém dějství čekali fanoušci na další branky poměrně dlouho. Třetí gól zápasu byl k vidění až v 70. minutě a opět to byl brankář a kapitán Klatov v jedné osobě Jan Herman, kdo lovil míč ze své sítě. Tentokrát už ale inkasoval po zakončení vrhavečského hráče – konkrétně Jaromíra Kozáka. Ten tak poslal své mužstvo do vedení a hned nato si mohl jít zaslouženě odpočinout, neboť jej na place nahradil Petr Reitmajer.

 

Není bez zajímavosti, že v utkání byla udělena jen jedna žlutá karta (konkrétně domácímu Františku Hrachovi), což je v zápasech Vrhavče poměrně vzácné.

 

Klatovská rezerva už nedokázala, jako v první půli, zareagovat a v 77. minutě navíc z pokutového kopu navýšil na konečných 3:1 pro Vrhaveč Karel Mundl.

 

Víc už se toho nestalo a Vrhaveč si připsala nesmírně cennou výhru, která pro ně byla teprve druhá v sezóně. Stále jsou však předposlední. Klatovy B se i přes prohru drží v horní části tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Vrhaveč
J. Vaverka [-] - Z. Fait [-] , J. Votípka [-] (88. L. König [-] ) , J. Kozák [-] (70. P. Reitmajer [-] ) , F. Hrach [-] , L. Malenka [-] , T. Hromada [-] , K. Mundl [-] , S. Valvoda [-] , J. Skřivánek [-] , L. Lorenc [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - M. Procházka [-] , J. Bošek [-] , J. Kolerus [-] , Z. Kotáb [-] , M. Barborka [-] - L. Urs [-] , M. Gunitš [-] - F. Diviš [-] , J. Kotáb [-] (30. L. Korpa [-] ) - O. Javorský [-]

ŽK: 67. F. Hrach .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NESVADBA Karel - ORLÍK Vladimír, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Jiří Janouškovec
Tip experta: výhra hostů

Zde to bude krutý boj. Doufám, že klatovští přežijí bez újmy na zdraví a že se rozhodčí nebude bát ohodnotit zákroky domácích dle pravidel.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů