3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany proti Pačejovu splnily povinnost


Branky


9

Pačejov zajížděl do Chlumčan a čekala se jednoznačná záležitost. Žádný debakl se sice nakonec nekonal, ale hráči domácí Keramiky svůj úkol spnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 26. minutě to bylo 2:0

100 v chlumčanském Ďolíčku přítomných diváků čekalo na první branku zápasu pouze do 9. minuty hracího času. Jejím autorem byl domácí Lukáš Tomášek a jeho tým tak šel brzy do vedení.

 

Druhý gól utkání přišel ve 26. minutě hry, kdy brankáře hostů Ondřeje Štěpána překonal hráč s číslem 2 na zádech a rovněž kapitán Chlumčan Libor Milota.

 

Pro první poločas to však bylo z gólového hlediska vše a do kabin týmy odcházely za stavu 2:0 pro domácí.

 

Druhý poločas byl na branky chudý

Chlumčanští se o poločase rozhodli osvěžit své řady a poslali na plac dva čerstvé hráče (dolů šli Kulhánek s Potočníkem a na hřiště vyběhli Juráň a Janout).

 

Druhé dějství však bylo i přes nové síly v domácích řadách na vstřelené branky ještě chudší. Přesto se ale devět minut před koncem skóre ještě změnilo, když pokutový kop úspěšně proměnil střídající Jiří Janout. Připsal si tak třetí zásah v sezóně.

 

Přestože se to nijak zvlášť neprojevilo v počtu gólů, je jasné, že Chlumčany těžily, kromě toho, že mají o poznání kvalitnější mužstvo než Pačejov, také ze šířky mužstva a mohli si tak dovolit čtyřikrát střídat. Naopak hosté zkrátka neměli kým své řady oživit a střídali pouze jednou.

 

Chlumčany tak potvrdily roli jasného favorita, a i po osmém kole zůstávají neporaženy. I nadále se tak drží na druhém místě a na první Přeštice B ztrácejí dva body. Pačejov zůstává se čtyřmi získanými body a druhou nejhorší defenzivou ve spodní části tabulky, momentálně je dvanáctý.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - L. Milota [-] , J. Havlík [-] , M. Kulhánek [-] (46. J. Juráň [-] ) , M. Vojáček [-] - O. Kastelic [-] (74. O. Lang [-] ) , J. Vajai [-] , L. Tomášek ml. [-] , P. Dostálík [-] , J. Potočník [-] (46. J. Janout [-] ) - L. Nohava [-] (68. J. Fakan [-] ) -

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - L. Šmrha [-] , V. Panuška [-] , F. Štěpán [-] , P. Bokr [-] , J. Hlůžek [-] , M. Mareš [-] , J. Fiřt [-] , P. Pavelec [-] , M. Kubaň [-] , J. Prokopius [-] (73. J. Jiroušek [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLABÝ Otto - SAMEK Miloslav (N), KLÁSEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Martin Hejduk
Tip experta: výhra domácích

Chlumčany poženou vpřed domácí fanoušci a to jim pomůže získat tři body jasným rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích