0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Chotěšova rozstříleli Pačejov 5:0


Branky


12

Chotěšov v Pačejově potvrdil svou roli mírného favorita, dvakrát se prosadil Petr Malý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtící pětiminutovka rozhodla

Při pohledu na tabulku byly role před zápasem dané jasně. Pačejov byl se čtyřmi získanými body a jednou z nejhorších obran v soutěži předposlední. Chotěšov si rovněž nevedl nijak zázračně, ale připsal si dvě výhry, tudíž se držel kolem středu tabulky.

 

Zhruba padesátka přítomných diváků čekala na první branku do 17. minuty, kdy se trefil chotěšovský kapitán Josef Jindřich. Ten nejenže poslal svůj tým do vedení, ale zároveň odstartoval pro Pačejov zdrcující pětiminutovku.

 

Jen minutu po něm totiž rozvlnil síť Petr Malý, jenž si tak připsal první branku v sezóně. Na třetí branku se čekalo jen o něco déle, pouhé čtyři minuty, a střelcem byl opět Malý.

 

Pačejov inkasoval ještě dvakrát

Ve druhé půli hosté potvrdili svou dominanci a v 56. minutě se dalším střelcem týmu v utkání stal Jiří Multrus, který tak dal svou čtvrtou branku v sezóně V 70. minutě se ještě prosadil Václav Patera a navýšil tak na konečných 5:0 pro Chotěšov.

 

Pačejov tak má po sedmi odehraných kolech druhou nejhorší defenzivu a co se týče vstřelených branek, horší jsou jen poslední Kasejovice a Vrhaveč. Se čtyřmi body tak jsou na předposledním místě tabulky. Chotěšov si vede o poznání lépe, tato výhra byla jejich třetí v sezóně a jsou tak s devíti body na osmé příčce čtrnáctičlenné tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] (57. J. Klásek [-] ) - L. Šmrha [-] , V. Panuška [-] , F. Štěpán [-] , A. Kolářík [-] , O. Štěpán [-] , P. Bokr [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Jiroušek [-] (76. J. Panuška st. [-] ) , M. Kubaň [-]

TJ Chotěšov
M. Košan [-] - T. Vacek [-] , L. Calta [-] , M. Brabec [-] (65. V. Patera [-] ) , P. Milička [-] - J. Jindřich [-] , M. Vítek [-] , J. Zahoř [-] (65. I. Vyichuk [-] ) , A. Kavka [-] (46. V. Bednář [-] ) - P. Malý [-] , J. Multrus [-] (57. J. Hőnig [-] ) -

ŽK: 48. F. Štěpán - 73. P. Malý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hálek Pavol - JIROVEC Jakub (N), ERET Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michalec Martin

Expert: Oliver Kastelic
Tip experta: výhra hostů

Chotěšov potřebuje začít sbírat body a myslím, že proti Pačejovu je na to dobrá příležitost.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza